性愛新手^^有好多野想問!

收藏  |  訂閱
30  4.5k

性愛新手^^有好多野想問!

我叫包包呀 第一次係呢度開post!
因為幾個月前包包終於搵到男朋友 而且已經唔再係處女啦! :smile_30:
自從第一次做過愛 我地一個月會keep住做2-3次
但係有少少問題唔明!

首先係想問 我男朋友將支肉棒插到我肉穴最入o既時候
(肉穴肉棒都係我男朋友教我 XDDD)
我覺得裡面有d野頂住! 好似有道肉牆咁 雖然感覺好刺激...
唔通做愛真係會插到入子宮!? 同埋咁樣對身體係咪唔多好?

第二係有時唔係個個星期上床 有時隔2星期先一次
就試過好似第一次破處咁痛
覺得個洞洞好似窄左 緊左.... 但係相對上超多水爆晒汁.....(男朋友幫我啜晒XDDDD
會唔會係耐冇插過..?

最後就係上2個星期同男朋友扑野
果時我M到 (第5日 就黎完)
我男朋友冇用套就插插 係內射o既
唔知其實M到可唔可以做愛?? 應該係安全期!?

引用:
原帖由 牛奶包包 於 2014-7-31 06:38 PM 發表 查看引用來源
因為幾個月前包包終於搵到男朋友 而且已經唔再係處女啦! :smile_30:
但係有少少問題唔明!

首先係想問 我男朋友將支肉棒插到我肉穴 ...
睇到露點wo~~~:smile_o06:

又大又FIRM!!  一定好彈手啦, 正波

已經幻想緊

引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-7-31 06:39 PM 發表

睇到露點wo~~~:smile_o06:
一定唔係!! 最多係乳暈!! 可能我乳暈大 :smile_24:

引用:
原帖由 牛奶包包 於 2014-7-31 06:48 PM 發表 查看引用來源

一定唔係!! 最多係乳暈!! 可能我乳暈大 :smile_24:
哈,咪當係我幻想囉:smile_o10:

引用:
原帖由 牛奶包包 於 2014-7-31 06:38 PM 發表 查看引用來源
但係有少少問題唔明!

首先係想問 我男朋友將支肉棒插到我肉穴 ...
對燈...也太大同堅挺了.x. 好少有人會咁好會挺

睇相你應該係身經百戰

如果下下插到頂,頂得多都痛啦。
第二應該係未慣,少做的時候,有野插入去又會唔慣帶d痛姐
最後M到做愛係可以既,不過唔一定係最安全

如果下下插到頂,頂得多都痛啦。
第二應該係未慣,少做的時候,有野插入去又會唔慣帶d痛姐
最後M到做愛係可以既,不過唔一定係最安全

前往最後回覆