上一頁下一頁
發新話題

突如其來的3P大戰....(全post)

收藏  |  訂閱
61  44.3k

突如其來的3P大戰....(全post)

小弟平時都有上嚟睇下引版吹水呀!宜家搵到第3篇舊post
好啦~唔講咁多~出POST俾大家睇下先~

尋日下午收到一個wtsapps msg...見到唔係我識既號碼,咪好奇打開睇下內容...原來係前幾日pm個女仔...佢叫x小姐,加上工作唔多嘢做咪得閒同佢wtsapps傾下先~
咁我好奇問佢做乜想玩3p,4p呀?係咪真係想玩先呀?
佢話同bf一齊咁耐有d悶...想試下玩3p刺激下~
就好直接問我想唔想join埋佢地一齊玩呀!就約今晚出嚟玩啦~
我聽到心諗係想有d試,但又d擔心,因為怕多一個人睇住做多少會有d壓力...
後來大家互相SEND相睇下乜相先~睇咗相覺得x小姐個樣都ok...又細細粒又有幼腰...只係個波比較細d~加上佢bf y先生就直接wtsapps我話唔介意我嚟join埋同一齊玩啦~
我考慮咗一陣就決定試下join佢地玩3p大戰~話哂有得食唔食,罪大惡極,再者擇日不如撞日~
大家就決定約咗10:15pm係佐敦某酒店等~x小姐打嚟話不如去食嘢先同傾下了解先~
可惜我係hk島人,對九龍地方唔係好熟....搵嚟搵去都搵唔到佢地既食飯地方~佢地話都係算啦~係酒店等啦~
頭先我跑嚟跑去搵酒店已經成身汗~到正式見面時真係好緊張...打過招呼就唔講咁多入去酒店~
大家好快登記上去開房先~咁我去沖涼先~
沖緊涼時我心情係好緊張...又唔知做乜好呢~
沖完之後出嚟就一眼見到x小姐已經除哂衫係床度為佢bf含緊~
我睇到不其然坐緊床度睇住x小姐含緊y先生既jj~y先生示意叫我可以去除x小姐既底底....一除就睇哂佢既粉紅鮑...好似好鮮美~
搞到我忍唔住奶下佢既鮮鮑~奶到佢濕哂,咁我就試下用一隻手指插幾下...x小姐個樣好high咁,咪加多一隻手指再插入去,好似加滕鷹手指咁~插到佢仲濕到不得了~佢個樣好淫地好大力含佢bf條jj到雪雪聲~
x小姐起身要睇下同摸下我同y先生既jj,話都係我bf大d喎!梗係啦~佢咁高梗係大條嘛! 我條jj都唔差...至少夠硬夠持久力~
咁我就上套插x小姐...用傅教式插下佢先...插咗一陣~再換y插佢~我係度幫手抬起x既腳,等y插得更深~
y叫我瞓低又扶起x同我玩女上,嘩...佢騎功真係唔錯,下下頂上去都覺得好窄咁~y仲要大大力推壓x個背,我又大大力頂返上去....真係爽死我啦~
估唔到x低下頭好貼近我個臉,我以為佢想kiss我,咪迎上去kiss佢幾下...kiss到我個咀都係x既口水~但眼尾見到y好似有d唔係幾高興...所以我都係輕輕地推返佢唔敢kiss佢太多啦~
大家係咁輪流互插x小姐,佢已經被我地插到high到臉紅紅,個樣又迷迷咁~個陣我覺得佢幾迷人喎!
見到y用狗仔式係咁大大力推爆x....推到床都地震呀!睇到我都眼突突~!過咗一陣....y出咗嘢啦~到我接手嚟插x先~
y就瞓係床睇住我插緊x...講真心裡真係有d壓力...話哂我真係係佢面前屌緊佢gf喎!
一諗到呢度搞到我條jj有少少軟,不過估唔到冇咁快易出咗嘢~即係持久力好咗d~
x瞓係度突起個patpat,我就抬起佢美腿係咁大大力插....心裡想快d出嘢派貨~
點知y仲係度睇住我....我心裡一驚又出唔到嘢~當時我已經插咗x有成10mins多啦~
我插到已經滿頭大汗....我決定唔望y先生~當係自己同x兩個人咁做~
x話不如用狗仔式,我想要呀~我話ok~
咁我就扶起佢條腰係咁全力衝刺狂插....插到x又high到嗌哂咁...插咗幾百下終於可以係x體內射咗...仲要射咗好多咁~跟手拎紙巾除套!
我就疲憊不堪嘆係床度....個腰有少少痛痛地咁~
x話我做得好耐又大隻喎!我聽到真係唔好意思又臉紅哂~
我話去沖涼先啦~開冷水沖走我的疲勞既身體....真係好咗D~
到佢地一齊去沖涼...我就趁機做下掌上壓先~(呢係我既習慣,每日都會做70下既)
沖完大家換好衫就落去退房~行出去酒店大家就say 88分開各自返家~
我就走去7-11 shop買咗3樽飲品.仲要一口氣飲哂去~因為做完真係好x頸渴呀!

大家睇完留言下支持~
不喜勿插~ 多謝合作~

SUPPORT :smile_o12:

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-7-20 09:33 PM 發表 查看引用來源
SUPPORT :smile_o12:
thx for yr support

3p我都想試:smile_o05:
Thanks your report~

XY边年紀?

引用:
原帖由 cheungcheung99 於 2014-7-20 09:54 PM 發表 查看引用來源
3p我都想試:smile_o05:
Thanks your report~
都係睇個人彩數啦~可遇不可求~
多謝你的支持~

引用:
原帖由 farm1615 於 2014-7-20 09:56 PM 發表 查看引用來源
XY边年紀?

30以下啦~

:smile_40:fully suppot:smile_40:

引用:
原帖由 lee1997 於 2014-7-20 10:43 PM 發表 查看引用來源
:smile_40:fully suppot:smile_40:
THX FOR YR SUPPORT!

引用:
原帖由 Gab15 於 2014-7-20 09:32 PM 發表 查看引用來源
小弟平時都有上嚟睇下引版吹水呀!宜家搵到第3篇舊post
好啦~唔講咁多~出POST俾大家睇下先~

尋日下午收到一個wtsapps msg...見到唔係我識既號碼,咪好奇打開睇下內容...原來係前幾日pm個女仔...佢叫x小姐, ...
哈哈,成人遊戲本應甘玩,玩完大家討論心得,有傾有講。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆