上一頁下一頁
發新話題

在平台上扑野

收藏  |  訂閱
62  19.3k

在平台上扑野

話說上次係過窗台做。佢話咁至夠刺激wo,本來想停,但係佢話好刺激要繼續。。oh.no 一場真人show就係咁做左啦。今次仲激係要樓下平台到做...呢個平台雖然多花草樹木但望上去都係樓,好易比人拍抵架wo.........雖然好夜, 有保安行過又點算?

我一放工未上樓就比人帶左去呢個平台,初時大家攬攬鍚錫,但係佢開始手多多..伸入我短裙底摸,將隻手放係我大脾上。果時都縮左一縮。個男人就冇放手,話冇咁快返有人既,不如玩一玩,佢就攬住我咀,我feel到佢條野頂住我下面,佢仲用力頂我.......之後,佢就按低我人個頭,佢就除左褲,一野將條j 塞入我把口。

就係咁我跪係到同佢吹,當時見到周圍都冇野遮......好驚, 但刺激。
之後,果個男人就將我推埋牆.拉低下身under,就咁插入去,仲將我推向欄干果邊,真係好驚呀.....

引用:
原帖由 卓盈 於 2014-7-1 11:44 AM 發表 查看引用來源
話說上次係過窗台做。佢話咁至夠刺激wo,本來想停,但係佢話好刺激要繼續。。oh.no 一場真人show就係咁做左啦。今次仲激係要樓下平台到做...呢個平台雖然多花草樹木但望上去都係樓,好易比人拍抵架wo.........雖然好 ...

勁,支特

師妹, 您又驚又怕又刺激, HI 死您呢  :smile_40:  :smile_40:  :smile_40:

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-7-1 12:30 PM 發表 查看引用來源
師妹, 您又驚又怕又刺激, HI 死您呢  :smile_40:  :smile_40:  :smile_40:
男人真係好衰

引用:
原帖由 卓盈 於 2014-7-1 12:32 發表 查看引用來源

男人真係好衰
男人真係好衰 :smile_41:唔衰,  您又唔愛  :smile_40:

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-7-1 12:34 PM 發表 查看引用來源

男人真係好衰 :smile_41:唔衰,  您又唔愛  :smile_40:

之前我係泰國, 都試過係酒店露台到做, 真係好刺激!!

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2014-7-1 12:45 PM 發表 查看引用來源
之前我係泰國, 都試過係酒店露台到做, 真係好刺激!!
外國輕鬆d, 冇人識ma

引用:
原帖由 卓盈 於 2014-7-1 12:49 發表 查看引用來源

外國輕鬆d, 冇人識ma
酒店露台 半個私人空間, 私隱高好多 :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆