我D喜好好特別,有冇同路

收藏  |  訂閱
14  3.1k

我D喜好好特別,有冇同路

我同性愛時,都會做前戲,但我喜歡除剩佢內衣褲,因我覺得女性靚身體再穿起好靚內衣褲比全裸還要美,我會慢慢欣賞,尤其用震蛋震佢下面時,看見佢腳趾扭曲時更美,再按著佢雙手在床頭,再用力將震蛋壓佢下體,佢條腰會拱起,這時佢身體是最美,就算佢叫我停,我當聽唔到lor

引用:
原帖由 bisun. 於 2014-5-4 03:08 PM 發表 查看引用來源
我同性愛時,都會做前戲,但我喜歡除剩佢內衣褲,因我覺得女性靚身體再穿起好靚內衣褲比全裸還要美,我會慢慢欣賞,尤其用震蛋震佢下面時,看見佢腳趾扭曲時更美,再按著佢雙手在床頭,再用力將震蛋壓佢下體,佢條腰 ...
呢D喜好好能平常重口味先..............:smile_o01:

引用:
原帖由 bisun. 於 2014-5-4 03:08 PM 發表 查看引用來源
我同性愛時,都會做前戲,但我喜歡除剩佢內衣褲,因我覺得女性靚身體再穿起好靚內衣褲比全裸還要美,我會慢慢欣賞,尤其用震蛋震佢下面時,看見佢腳趾扭曲時更美,再按著佢雙手在床頭,再用力將震蛋壓佢下體,佢條腰 ...
多謝分享, 正.

我鍾意玩靚腳趾

引用:
原帖由 pakkilau 於 2014-5-6 12:21 AM 發表 查看引用來源
我鍾意玩靚腳趾

脚趾
@@

C兄真識玩..每個人都有獨特玩法

我鐘意除剩佢一邊底褲, 即係掛在一邊腳踝度, 睇到特別 high

引用:
我喜好都特別.

狗仔式
插一下,拔出來,
看她洞慢慢合埋.
再插一下,再拔出來.
不停地看她的洞.

之後放條利入去.
賴賴賴賴賴
:fst_002::fst_002:

回覆 4# 的帖子

同好,YEAH!,

但好難找到另一半都鐘意呢味

引用:
原帖由 koex 於 2014-5-12 10:23 PM 發表 查看引用來源
我鐘意除剩佢一邊底褲, 即係掛在一邊腳踝度, 睇到特別 high

依個都係,打開對腳仲見到條內褲係小腿掛住

好正~

前往最後回覆