上一頁下一頁
發新話題

我都膽粗粗搵左男按摩師啦,個感覺竟然係.....

收藏  |  訂閱
86  40.9k

我都膽粗粗搵左男按摩師啦,個感覺竟然係.....

我都找個男按摩師傅啦,之前係88db同東方日報男極圈比較完男按摩師傅,終於見到有個db88.二十幾歲GE男按摩師.我膽粗粗,打去問.考慮左一個禮拜.先幫襯.
  好彩見到真人都無貨不對版.略瘦.皮膚又白又好.雙眼皮,個鼻幾直,笑容親切,D似一個新加坡藝人.幾有feel,
我係入房前,就問佢會唔會沖涼先,我怕佢有味,叫佢最好沖涼, 入到去房間,佢問我涼沖先定佢沖先,我話我先, 之後到佢洗.好啦,沖完涼就正式按摩啦.佢校暗盞燈先.有問我likelike按摩時講野.我話ok la.
   佢跟著自己電腦ge推油影片同我全身同步按.從小腿,大腿,手到背部.每次佢推到大脾內側附近位置,都有有種女按摩師傅比唔到ge觸電感覺.
   之後佢叫我轉身按前面,我用兩隻手擋住胸部.同佢講你按啦然後佢微笑同我講你係唔係太緊張.放鬆d.好似又係.我兩隻手就放返落去.佢就開按,俾佢按到有DD興奮,
最後我竟然主動叫佢按按胸。 之  後我下面頂唔住濕晒.我仲忍吾住伸手入佢摸佢弟弟,嘩,好硬.之後我問佢可以幫我按妹妹嘛?佢微笑同我講可以,佢竟然準備左手套.安全又衛生.估唔到.俾佢熟練技術GE搞到高潮左.....
佢無話可以同我做,我都唔好意思問佢.
我覺得佢幾好.好多野都徵求你同意先.唔會亂來.而好衛生.係瘦左DD.
佢問我涼沖先定佢沖先,我話我先,係因為我我怕佢有味,叫佢最好沖涼,所以佢先問我:smile_35:
不過下次應該唔會再試,知道感覺係點就夠.,唔好沈迷嘛.
如果覺得我寫得好,求比個like.:smile_40:

:smile_39:如果唔係舊帳戶登入唔到,都唔想開新帳戶發帖子.

引用:
原帖由 angie759 於 2014-3-19 06:17 PM 發表 查看引用來源
我都找個男按摩師傅啦,之前係報紙見到有個二十幾歲GE男按摩師.我膽粗粗,打去問.考慮左一個禮拜.先幫襯.
  好彩見到真人都無貨不對版.略瘦.但皮膚又白又好.雙眼皮,個鼻幾直,笑容親切,有D似一個新加坡藝人.幾有feel, ...
又一位師姐試男按摩師,真係想轉行

引用:
原帖由 m770120 於 2014-3-19 06:26 PM 發表 查看引用來源

又一位師姐試男按摩師,真係想轉行

佢話佢只系做女客.但平時有好多男人打比佢要按摩......:smile_13:
佢話賺唔係好多錢......如果做男客就多.

近來咁多㨮生意post嘅?
好心就直接俾錢香討賣廣告啦

呢期咁多男按麼@@

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2014-3-19 06:31 PM 發表 查看引用來源
近來咁多㨮生意post嘅?
好心就直接俾錢香討賣廣告啦

分享下......:smile_13:.......因為見其他人都寫

我以前都係幫人做按摩,所以一按就知係生手定熟手,試過一個自稱熟手按摩師,但一按落黎,用哂死力,d位又唔準,按多兩按,我真想叫佢瞓低,我幫佢按一次呀,有d識少少就話幫人按,其實想抽水,所以sis搵按摩真係要小心呀。

引用:
原帖由 prettygirl36 於 2014-3-19 06:38 PM 發表 查看引用來源
我以前都係幫人做按摩,所以一按就知係生手定熟手,試過一個自稱熟手按摩師,但一按落黎,用哂死力,d位又唔準,按多兩按,我真想叫佢瞓低,我幫佢按一次呀,有d識少少就話幫人按,其實想抽水,所以sis搵按摩真 ...
做你老公真係無得頂~~xp

引用:
原帖由 prettygirl36 於 2014-3-19 06:38 PM 發表 查看引用來源
我以前都係幫人做按摩,所以一按就知係生手定熟手,試過一個自稱熟手按摩師,但一按落黎,用哂死力,d位又唔準,按多兩按,我真想叫佢瞓低,我幫佢按一次呀,有d識少少就話幫人按,其實想抽水,所以sis搵按摩真 ...
多謝師姐提醒.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆