上一頁下一頁
發新話題

大波 淫蕩兼重口味…人妻

收藏  |  訂閱
223  66.4k

大波 淫蕩兼重口味…人妻

我所指的淫妻有二個
其一是我自己老婆,其二是人地老婆
二個女人都大波淫賤兼重口味 !
我女人已42人妻39,年齡上已是熟女,我女人當然也有出外食快餐之記錄,女人到左呢個年齡色飲色食是常識吧
人妻是來港已10年的新移民,至于點色容後再解畫,入主題…如何淫賤
先講我自己個女人…
上面已講過老婆42,成熟女人色食色玩色享受是常識,佢最like就係被舐西啜陰唇,佢好like我將佢二片鮑片完全啜入口中捲動,不停要大力吸啜大力吸吮,條脷都幾撚攰

附件

引用:
原帖由 ttfat67900 於 2014-2-21 10:00 AM 發表 查看引用來源
我所指的淫妻有二個
我女人已42人妻39,年齡上已是熟女,我女人當然也有出外食快餐之記錄,女人到左呢個年齡色飲色食是常識吧
人妻是來港已10年 ...
下次等我奶你老婆,等你休息一下!

support!

引用:
原帖由 ttfat67900 於 2014-2-21 10:00 AM 發表 查看引用來源
我所指的淫妻有二個
人妻是來港已10年 ...
老婆色享受,做老公嘅當然冇撚得偷懶啦
啜完一輪鮑片,呢個時候佢會自己用手將佢最敏感嘅米仔(陰蒂)反出嚟,等我手口並用咁又舐又摔,睇撚住佢粒米仔由細漲大,紅卜卜咁突左出嚟,邊玩邊睇下老婆個表情,佢已叫high到大叫,快撚d用手指插我隻西
呢個時候我會用二隻或者三都隊入去佢個西門,睇住佢d西水從週邊必出嚟
佢個樣已經爽到震啦…

引用:
原帖由 20120816 於 2014-2-21 10:06 AM 發表 查看引用來源

下次等我奶你老婆,等你休息一下!

因為怕比個衰婆見我出post講佢,先開個新a/c,而且我有舖引,會給相熟的豬朋狗友分享過程同相片
呢d嘢點比得佢知,更且我會講埋我點食人妻嘅嘢 !唔開新a/c找死咩

附件

辛苦晒ching,support

引用:
原帖由 ttfat67900 於 2014-2-21 10:18 AM 發表 查看引用來源

老婆色享受,做老公嘅當然冇撚得偷懶啦
啜完一輪鮑片,呢個時候佢會自己用手將佢最敏感嘅米仔(陰蒂)反出嚟,等我手口並用咁又舐又摔,睇撚住佢粒米仔由細漲大,紅卜卜咁突左出嚟,邊玩邊 ...
佢就爽到震,我就辛撚苦,仲會比佢騎上我度,打開隻西係我面上來回磨擦,搞到我一面都西水,佢仲哈哈大笑 !
最撚慘情有一次佢唔知係唔撚係high過頭,竟然忍唔撚住必左少少尿出嚟 !曲佢個街,就咁我被迫一口一面都有佢d尿…
果次當然屌爆佢啦,仲想我同佢舐屎眼添,就係大撚鑊

Ching呢度大把人幫到您手同口wor

引用:
原帖由 winwintm 於 2014-2-21 10:30 AM 發表 查看引用來源
辛苦晒ching,support

做人老公唔撚易,好似我個老婆咁,平時返工有人比佢洗慣用慣屌慣,返到屋企又好似必然要比佢用比佢屌咁 !
呢輪仲冷戰中,冷戰原因不講啦 !
講完老婆會再講人妻,老婆呢筆都有排講…

引用:
原帖由 luiluiqq 於 2014-2-21 10:42 AM 發表 查看引用來源
Ching呢度大把人幫到您手同口wor
我知,已有ching早就話左報名
不過我件女人唔撚易騎,小心墮馬 !
亦有ching跟我在交流,大家傾得埋睇下相分享下我老婆個身材亦不是問題,呢d嘢不多說啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆