上一頁下一頁
發新話題

(1)淫賤夜生活(更新P.3,P.7,P.25,P.27,P.33,P.34,P.36,P.39,P.41,P.42 完)

收藏  |  訂閱
636  156.5k

(1)淫賤夜生活(更新P.3,P.7,P.25,P.27,P.33,P.34,P.36,P.39,P.41,P.42 完)

小妹第一次係呢個討論區post文.....如果有任何錯請大家多多包涵:smile_o05:

大家pm我,我覆唔到大家:smile_o03:大家等我儲夠分覆返你地呀:smile_o09:
---------------------------------------------------------------------------------------
小妹只從被開苞後,就變得好淫,好享受每次在床上大戰,不論係被陀地仔或鬼佬大大力抽插
都好爽好正,好鐘意痛,條jj頂到子宮最入就最爽:smile_o13:

小妹依家男朋友都懷疑我唔知係咪有種被虐症,而我男朋友都話我好淫賤:smile_o05:
但佢係尼幾個月餓左我3個月啦:smile_o03:心郁郁想偷食,既然佢唔鍡飽我,不如由其他人鍡飽下我啦:smile_o09:

廢話唔多講............入正題

係幾年前,由中學同學帶我盲毛第一次蒲TST clubbing之後就開始左我既ONS生活
係果陣時自己有一個好好既男朋友,而當時男朋友都接受我出去蒲,男朋友就會係屋企打機等我返屋企
當然啦,頭幾次一定好乖唔會有咩事發生,自從一次後,將我改變左
每次收到同學電話話去蒲.......每次都打扮得好sexy,戰衣點可以少得過低胸連身裙
尼d係好基本既衣著...........相信大家都會出去玩過,10條女都有9條女都係咁著嫁啦

係clubbing遇到小妹人生身第一個外藉男朋友
佢係美國人,係香港一間幼稚園到教英文,佢好特別
佢特別在於係成間clubbing佢同佢朋友係鬼佬,而其他人大多數係香港人
而我同佢開始有溝通係係一張吧枱,由於去果晚係lady night,多女唔在話
亦有好多男性係到搵食,當然啦都有女性都想被食,我係其中之一:smile_o01:

當晚同行有4個女仔,開頭大家都係係吧到飲下野吹下水
順便望下果晚d仔啦,唔理好醜,有得食緊要d
由於小妹未試過鬼佬,而自己有鋪想試食洋腸引:smile_o11:,所以就睇中左佢
當大家飲到咁上下有d醉意就去跳下舞,咁岩比我見到佢又係到
所以我就唔理d fd就攝去鬼佬附近,係佢附近有幾條女派哂波餅咁圍住佢:smile_22:
而我就傻下傻下係鬼佬班女果陣自己一個跳,當然亦有仔(稱呼係ben)見到我自己一個好主動埋黎同我跳舞
我就好自然受溝咁捱埋去,唔知點解有種好想被人非禮感覺
於是就好主動去姣ben,手不自覺咁掃佢jj,我就面對住佢咁跳舞
ben都好受落,我將佢隻手放係我個胸,佢不停揸我個波我就用patpat係佢jj上面磨
開始feel到有佢生理反應,就哄埋佢耳仔問佢有冇下場啦
佢答我冇,心裡好開心 實在太餓啦,男朋友又鍡我唔飽
偶爾試下新野都唔係好衰姐,咁我就唔理d fd就同ben落樓飛的去維多利亞
係車路程上我就主動去挑逗佢,好快就到左維多利亞下面
未入去,大家都係街上面咀咀,咀到興合合就摷大家,
摷左一陣已經濕哂:smile_o05:無計啦,太餓自己又淫
ben都頂唔順拉左我上房,入到房關左門之後,好似一隻貓咁慢慢抓去ben到
由於係clubbing飲左好多酒,high high地我就用好可憐咁望住ben:smile_o06:
眼神話佢知我好餓,你可唔可以鍡飽我,同時間我已經忍唔住除佢條褲
含佢條jj,本身謝謝地既jj,我用口慢慢地係龜頭上一論呵護後
佢回復到好硬,真係餓得太緊要,就拉ben一齊沖涼,幫佢除哂所有衫
佢先踏入企缸沖涼,而我就係坐係廁所上面,用食指係豆豆上面打圈
太high啦......咁大個女第一次係男人面前自慰...好自然呻吟
ben聽到我既淫叫聲,佢望出黎,從佢眼神話我知,佢係第一次見女仔自慰
佢對眼離唔開我自慰,而我苦苦哀求地講左一句,你可唔可以幫下我呀
我頂唔順啦!求下你,用你隻手粗暴咁幫下我妹妹啦,好唔舒適好癢

--------------------------------
打住咁多先:smile_o09:睇下有冇人回再打埋落去啦

爆硬pm hahaha

下流:smile_o16: :smile_o16:

引用:
原帖由 。吉川春代子。 於 2014-1-7 06:13 PM 發表 查看引用來源
爆硬pm hahaha

冇pm:smile_o10:haha

引用:
原帖由 lee1997 於 2014-1-7 06:15 PM 發表 查看引用來源
下流:smile_o16: :smile_o16:
我認嫁...有邊個唔下流唔鹹濕,冇性需要先?:smile_o10:

引用:
原帖由 淫賤小公主 於 2014-1-7 06:12 PM 發表 查看引用來源
小妹第一次係呢個討論區post文.....如果有任何錯請大家多多包涵:smile_o05:
---------------------------------------------------------------------------------------
小妹只從被開苞後,就變得好淫,好享受每次 ...
你都唔夠飽呀,我屋企條女都餵唔飽我BO

引用:
原帖由 silverpoon 於 2014-1-7 06:20 PM 發表 查看引用來源

你都唔夠飽呀,我屋企條女都餵唔飽我BO
我男朋友3個月冇鍡過我啦:'):smile_o03:餓到呀媽姓咩都唔記得

引用:
原帖由 淫賤小公主 於 2014-1-7 06:22 PM 發表 查看引用來源

我男朋友3個月冇鍡過我啦:'):smile_o03:餓到呀媽姓咩都唔記得
咁叫你條仔餵下你LO,你條仔唔餵你咪搵人餵你LO

引用:
原帖由 淫賤小公主 於 2014-1-7 06:22 PM 發表 查看引用來源

飛 q 左 佢 law :smile_o10:

引用:
原帖由 silverpoon 於 2014-1-7 06:25 PM 發表 查看引用來源

咁叫你條仔餵下你LO,你條仔唔餵你咪搵人餵你LO
佢唔鍡冇計...小妹都搵緊對象被鍡

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆