有男人會打女友嗎?

收藏  |  訂閱
16  1.4k

有男人會打女友嗎?

原來係可以架 :smile_o01:  

(我講SM 遊戲咋!! 平時嗌交唔夠我講就郁手動粗既男人, 飛得!)

話明係發問區, 唔問下問題好似唔o岩規矩:
有冇人知.... 邊度仲有阿媽打仔果種籐條賣? :smile_o05:  長間尺太嘈!

做愛中都未試過喔,呢d太激既野怕另一半接受唔到
你去番舊區d文具店/雜貨店應該仲有架

真係睇彩數..
我本來都打定輸數架.. 不過唔知我好彩定佢唔好彩,
俾我發現佢電腦入面D 片 :smile_o01:  
跟住梗係大佢夠唔夠膽試啦

不過一定冇以前 SP 咁狠

另外呢, 你講既文具店/雜貨店係咪要舊區果D 先有賣架? 我久唔久都有去呢D 鋪頭但唔係好覺...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2013-10-22 06:05 PM 發表 查看引用來源
真係睇彩數..

另外呢, 你講既文具店/雜貨店係咪要舊區果D 先 ...
舊式雜貨店有竹蓆買果d地方多數有,再唔係就用雞毛掃囉

狗仔式打屁股、爽

引用:
原帖由 Water_man 於 2013-10-22 07:07 PM 發表 查看引用來源
狗仔式打屁股、爽

唔係狗仔式呀
佢打我既次數係唔夠SP 多, 但係專業好多!
同佢電腦入面D 片一模一樣 (果D好似係日本傳統既體罰)
個女仔企係度自己除褲之後烏低身, 手掂住膝頭咁受罰架
無得扒住或者搵野支撐咁挨打, 感覺好似強烈好多.. 不過尋日第一次玩, 只係受左佢五籐...

咁佢係男友唔係主人, 我地係平起平坐既, 痛完當然要服侍番我啦
所以做緊果陣唔要佢再打, 我要盡情享受俾支棍插既快感! :smile_o10:

恭喜又有得滿足妳既慾望

引用:
原帖由 格雷大人 於 2013-10-22 07:34 PM 發表 查看引用來源
恭喜又有得滿足妳既慾望

未滿足架! 五籐不過當R 痕 :smile_34:

不過講真, 滿足唔到咪算囉! 我呢排少發言, 但間中都有睇POST,
久唔久都見有男人怨女伴唔肯口爆唔肯吞, 其實同我話我既男伴唔肯盡情喪打我咪一樣
日子一樣都係咁過... 我都唔EXPECT 佢次次搞野都肯鞭我
有咪當BONUS 囉

(靜靜雞爆多樣野: 呢個男人呢, 都係鍾意我用口幫佢多過佢幫我既,
所以都算有少少執到, 我想受下籐條體罰, 就同佢講下條件, 覺得打得我痛唔好意思, 之後幫我奶下下面同鍚下腳趾,
做番D 佢唔係咁鍾意既事o黎服侍我, 咁就唔駛內疚囉 )
尋日條友好似都幾受呢套   有興趣人士可以參考下, 不過我唔保證一定成功架!!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2013-10-22 06:05 PM 發表 查看引用來源
真係睇彩數..

另外呢, 你講既文具店/雜貨店係咪要舊區果D 先 ...
係阿, 我次次去都見有, 你再去望望, 一定有既:smile_o13:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2013-10-22 08:09 PM 發表 查看引用來源

未滿足架! 五籐不過當R 痕 :smile_34:

不過講真, 滿足唔到咪算囉! 我呢排少發言, 但間中都有睇POST,
久唔久都見有男人怨女伴唔肯口爆唔肯吞, 其實同我話我既男伴唔肯盡情喪打我咪一樣
日子一樣都係咁過. ...
你叫做個兩樣野都係我的最愛
特別係腳趾... 我對呢樣野好執著

前往最後回覆