46 12345
上一頁下一頁
發新話題

大胸煩惱

收藏  |  訂閱
45  4.1k

大胸煩惱

我本身手腳都好瘦,但個胸比較大,雖然有朋友話我晒名,但其實一d都唔好,我平時返工已經無著v領及貼身衫,但係地鐡成日比人望住同人多好多時都比人撞,我知d人唔小心,所以我無怪人地。返到公司d男同事有時好直接咁望實我個胸好耐,好監介!我成日寒背唔想太突出,我男友問我做乜成日寒背,真係有苦自己知!我試過減肥希望個胸細返d,但一路都瘦唔到個胸,男友又鬧我做乜減肥又唔係肥,話驚我暈低因為之前試過。我覺得可以細返1-2寸就好,好煩!

咩cup先?

引用:
原帖由 。吉川春代子。 於 2013-10-19 10:13 AM 發表 查看引用來源
咩cup先?

D

引用:
原帖由 chaseandchase 於 2013-10-19 10:19 AM 發表 查看引用來源

D

腰呢?

引用:
原帖由 wccitycc 於 2013-10-19 10:21 AM 發表 查看引用來源

腰呢?
23", 我覺得如果C cup會啱d比例!

23"腰會唔會撐得有點困難呢?
是家族遺傳?定你營養太好呢?
適量減肥只是減輕你的壓力才是!

引用:
原帖由 Water_man 於 2013-10-19 10:28 AM 發表 查看引用來源
23"腰會唔會撐得有點困難呢?
是家族遺傳?定你營養太好呢?
適量減肥只是減輕你的壓力才是!
應該係遺傳,但已經105lbs減到100lbs, 但個胸好似無乜點細,男友唔比我減肥,話唔健康!

引用:
原帖由 chaseandchase 於 2013-10-19 10:33 AM 發表 查看引用來源

應該係遺傳,但已經105lbs減到100lbs, 但個胸好似無乜點細,男友唔比我減肥,話唔健康!

可能你男友唔想你減胸多D~:smile_o10:

引用:
原帖由 chaseandchase 於 2013-10-19 10:19 AM 發表 查看引用來源

D

咁你幾高呢?
高o既先會寒背

其實初初睇標題,我以為你係煩惱買唔到bra

引用:
原帖由 。吉川春代子。 於 2013-10-19 10:38 AM 發表 查看引用來源

咁你幾高呢?
高o既先會寒背

其實初初睇標題,我以為你係煩惱買唔到bra

165cm,寒背係吾想太突出,唯其搭車人貼人個果時會頂到人,好鍳介!我男友成日叫我如果一個人搭車用手袋放係心口吾好比人撞,但攬住成程車好累!

46 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆