幫幫我,吾該! 幫男友口交時條舌頭要點奶條JJ?

收藏  |  訂閱
39  9.4k

幫幫我,吾該! 幫男友口交時條舌頭要點奶條JJ?

我男友話吾夠舒服

我第一次比人話我吾識含JJ:smile_22:

引用:
原帖由 feelsogood 於 2013-7-27 07:58 PM 發表 查看引用來源
我男友話吾夠舒服
一西質比佢奶,睇下佢D功力去到邊:smile_22:
重有你成曰含有不同JJ含:smile_14::smile_14::smile_14:

快D幫我拉, 吾好 笑我啦
個口吸, 但條tongue 點做?
引用:
原帖由 damnbird123 於 2013-7-27 08:23 PM 發表 查看引用來源

一西質比佢奶,睇下佢D功力去到邊:smile_22:
重有你成曰含有不同JJ含:smile_14::smile_14::smile_14:

引用:
原帖由 feelsogood 於 2013-7-27 08:32 PM 發表 查看引用來源
快D幫我拉, 吾好 笑我啦
個口吸, 但條tongue 點做?

呢D野要面授波:smile_o10:

駛鬼要人當面傳授 :smile_o02:

咀仔含實d, 舌頭圍住佢轉, 同時要吸下吸下, 小心d 牙仔唔好掂到佢
要唔好介意俾男人睇住你含 (咁樣佢high 好多)
我自己喜歡跪地下俾佢望, 自己都要間唔中向上望返人
最重要係有定心理準備, 要幫人含就預o左要俾人射 :smile_o05:
射o既話千祈唔好停, 繼續做以上o既事不過輕力少少, 呢個時候更加要同人有眼神交流

我自己做過o既... 差唔多係咁囉

cherrypizza, thank you so much
但我都係吾 明點樣一路 "含實d, 舌頭圍住佢轉"  
好似好難呀:smile_38:

先奶龜頭後奶蛋蛋
你平時係點食雪糕呀

ihp, 先奶龜頭後奶蛋蛋, 跟住 先至成條含?  奶蛋系 打圈定隨意?
我弟一次比人投訴!!! 好:smile_22:
引用:
原帖由 ihp 於 2013-7-27 09:25 PM 發表 查看引用來源
先奶龜頭後奶蛋蛋
你平時係點食雪糕呀

引用:
原帖由 feelsogood 於 2013-7-27 09:22 PM 發表 查看引用來源
cherrypizza, thank you so much
但我都係吾 明點樣一路 "含實d, 舌頭圍住佢轉"  
好似好難呀:smile_38:
所以面授好D,聽會..................:smile_o10:

前往最後回覆