sp同自己私家菜的分別

收藏  |  訂閱
12  2.6k

sp同自己私家菜的分別

sp同自己私家菜的分別
相處耐左私家菜食飽之後,你吾引佢可能成個月吾使,都得
sp就吾同,怕你吾很,不怕:smile_o05:,主動,熱情,玩下花式都樂意
      同意嗎?

有時覺得..私家菜
都可以好主動,只要佢enjoy sex..
當然,如果佢5中意咁冇野講..

不過,sp5係日日見,當然會新鮮好多,plus the only reason u r with SP, is tht u both want sex, where as GF/bf.. U r together for love~

sp的存在,首先是sex,之後是sex,最後也是sex。

同SP做係會玩多花式,但無一種好想抱住佢既FEEL。 同條女做,插住唔郁,抱實都舒服

引用:
原帖由 lancercx 於 2013-7-21 10:45 AM 發表 查看引用來源
同SP做係會玩多花式,但無一種好想抱住佢既FEEL。 同條女做,插住唔郁,抱實都舒服
sp的係一直都係sex下去沒奇他

SP無乜愛

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-7-21 10:59 AM 發表 查看引用來源
sp的係一直都係sex下去沒奇他
奇在may be ,耐左sp會當左係sl,跟住上位
麻煩..........:smile_o02:
sp keep得太耐may be有危.........:smile_o14:

引用:
原帖由 damnbird123 於 2013-7-22 09:58 AM 發表 查看引用來源

奇在may be ,耐左sp會當左係sl,跟住上位
麻煩..........:smile_o02:
sp keep得太耐may be有危.........:smile_o14:
我放棄以前個SP, 因為對方行為超出我預期……不斷插旗仔,奪位
令我生厭!!

引用:
原帖由 6Inch 於 2013-7-22 11:07 AM 發表 查看引用來源

我放棄以前個SP, 因為對方行為超出我預期……不斷插旗仔,奪位
令我生厭!!

agree 女人多like 獨佔
耐吾中放D野入你D物品中,做D小動作,等你吾覺意比另一半知
甘就........:smile_o14:....:smile_o02:

引用:
原帖由 damnbird123 於 2013-7-22 11:15 AM 發表 查看引用來源

agree 女人多like 獨佔
耐吾中放D野入你D物品中,做D小動作,等你吾覺意比另一半知
甘就........:smile_o14:....:smile_o02:
係眾人前表現到同我有關係

前往最後回覆