求教!!女性高潮問題

收藏  |  訂閱
15  3.5k

求教!!女性高潮問題

琴日同女友搞完野係度傾女人既高潮!佢話佢好小高潮到,要咁岩中到個位先得!佢話狗仔易中啲。究竟點先算中位同易啲高潮呢!求教啊><師姐門本身又易唔易有呢?!?

女人呀... 陰蒂同g 點囉
一個係出面o既豆豆, 一個係通道o既前端位置
(所以呢, 真係唔明d 男人咁介意自己有幾長做乜 :smile_45: )

如果男友真係好想我高潮時, 佢會打側身一路插, :smile_o05:
手指一路卒豆豆, 不過手指千萬一定要濕!! 如果唔係好痛o架!!

不過狗仔式真係好易中, 一頂到盡頭就會 "嘩!!" 咁樣 :smile_o05:

有d 女仔可以o黎七八次高潮, 但我自己唔得 :smile_24:
一係唔o黎, 一o黎就好似觸電咁感覺好強,
高潮o左繼續唔停插好快會覺得辛苦, 之後會痛

呢個就係小妾要受刑時俾人折磨o既方法,
側身邊卒邊插到高潮o左, 再轉狗仔式大力頂我
男人就爽到不得了 :smile_40:

不過如果你女友係可以連續高潮佢可能會好鍾意

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-17 12:41 PM 發表 查看引用來源
女人呀... 陰蒂同g 點囉
一個係出面o既豆豆, 一個係通道o既前端位置
(所以呢, 真係唔明d 男人咁介意自己有幾長做乜 :smile_45: )

如果男友真係好想我高潮時, 佢會打側身一路插, :smile_o05:
手指一路卒豆豆,  ...
我都有一路卒佢一路插 佢話只感覺到豆豆既高潮。裡面就未試過。究竟我點先可以令到佢入面高潮呢?有咩好建議?

引用:
原帖由 TommyCheung999 於 2013-6-17 01:10 PM 發表 查看引用來源

我都有一路卒佢一路插 佢話只感覺到豆豆既高潮。裡面就未試過。究竟我點先可以令到佢入面高潮呢?有咩好建議?

女上男下啦 :smile_o01:
呢樣你女友應該會知吧 :smile_41:
坐o左落去之後唔好上下郁, 要前後磨
會比上下插舒服好多o架~~ 小妾有試過雖然唔係次次得...
因為我都唔係咁易o黎高潮o既 :smile_13:

你就可能要俾少少耐性等下 :smile_30:
因為我睇咁樣前後磨呢, 對男仔刺激好似細d, 舒服得無咁強烈囉, 但係又只係可能我男友帶套先係咁
所以每次咁樣玩完... 都會乖乖地主動去"受刑", 俾男友都激烈番下... :smile_o05:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-17 01:24 PM 發表 查看引用來源

女上男下啦 :smile_o01:
呢樣你女友應該會知吧 :smile_41:
坐o左落去之後唔好上下郁, 要前後磨
會比上下插舒服好多o架~~ 小妾有試過雖然唔係次次得...
因為我都唔係咁易o黎高潮o既 :smile_13:

你就可能要俾 ...
你既意思係佢陏?要試下至得^^其實前戲玩耐啲係咪好好多?你又鐘意點比條仔搞?有咩敏感位置?

引用:
原帖由 TommyCheung999 於 2013-6-17 01:30 PM 發表 查看引用來源

你既意思係佢陏?要試下至得^^其實前戲玩耐啲係咪好好多?你又鐘意點比條仔搞?有咩敏感位置?

女上就梗係佢郁啦! 至少等佢自己做幾次,
你想女友舒服就唔好搞其他o野住, 專心留意下佢最鍾意刺激咩位
記住呢度d 人, 包括小妾同你覺o既都係 "我地覺得"..
現實係個個人結構同最鍾意點都係有dd 分別o架
照抄番去用落你女友身上佢未必最o岩

小妾自己呢 :smile_o05:
我係鍾意伺候男人多過俾男人伺候o既..
前戲我都係鍾意兩個人好sweet o既感覺, 男友想玩我陪佢玩 (其實係俾佢玩 :smile_40
佢幾時覺得夠, 要開始插... 小妾覺得呢d o野應該由男人話事
太乾未ready 可以用 ky, 真係冇o既話忍下痛我都冇問題, 只要事後有人鍚返
呢個可能就係點解我唔易高潮o既原因囉~ 不過唔緊要啦, 男人開心就好...
係我自己要咁o既, 唔關佢事~

敏感位... 都係一般o既 "女性部位" + 腳趾, 腳板
仲有一樣... 可以話係個頭 :smile_30:
同佢含緊果時呢, 如果佢好溫柔咁掃我頭髮同有頭髮o既地方, 唔知點解會覺得好幸福o架 :smile_40:
不過有時又想佢捉緊我當小咀係妹妹咁插 :smile_o05:

我覺得女仔要真係好鍾意性先容易有高潮,女仔如果唔投入,男方技術幾好都未必有用!

引用:
原帖由 能忘記你嗎 於 2013-6-18 08:08 AM 發表 查看引用來源
我覺得女仔要真係好鍾意性先容易有高潮,女仔如果唔投入,男方技術幾好都未必有用!
一來啦...
不過好似又有人話係天生喎
最壞情況, 係有d 女仔可能根本唔會有...

咁樣真係好惡搞。。。

回覆9 #的帖子

唔惡攪,睇住四仔做

前往最後回覆