我的過去故事2,新手上路由一個交友網開始之往事只能回味

收藏  |  訂閱
12  5.2k

我的過去故事2,新手上路由一個交友網開始之往事只能回味

PART ONE 係呢到http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=21856841&extra=&page=1

((唔知點解回唔到第一個PO了, 開個新PO)
* 到第二個經歷啦,終於有感覺去打埋去啦....

自從開始單獨約女仔出黎行街睇戲食飯..
今次呢個女主角叫C小姐,稱"佢" 會易打D ..
一開始都係同一個自貼相個D網識返黎...
大家都係PO相,,睇到對方唔錯啊,個樣唔差就去撩下吹下水架啦...
到傾左陣...E,,,,又幾岩咀形WO...就交換左MSN去了解下大家喇...
傾既內容都係來來去去都係果幾味,仲有玩CAM既.....有次出記得仲笑佢係飛機場...佢話唔係呀...我死都話佢係飛機場:smile_30: :smile_30:
傾下傾下都一排, 就約左出黎係佢屋企左右既地方食餐飯喇..仲記得係去左,仙跡X 食野(第一次見面):smile_13: :smile_13:

食野個陣都冇咩意思去諗扑唔扑野,真係出黎食飯個D,不過差唔多食完個陣,點知見到出面落鬼死咁大雨.:smile_27:
睇睇個錶,,差唔多12點了...都冇BUS返屋企... 之後你眼望我望眼.. 佢就提意去佢屋企過一夜, 咁就埋單走人..
到行左出去,就Q住左我黎行,Q完先問我..可唔可以咁Q住我...我當堂冇反應..繼續行...行去坐BUS返佢屋企了..車程都係20分鍾到..係巴士上都冇任何動作..只係I 左落我到訓左陣....
行緊返佢屋企個陣,,我仲問 洗唔洗買D野上去,如果唔洗買我就帶兩梳蕉上去架喇..
上到去.又幾整齊幾舒服.. 坐低開佢部玩腦玩, 仲用CAM影左張合照(不過宜家冇晒D FILE).玩到悶悶地就去睇DVD,
熄晒燈就攬住佢坐係SOFA睇...睇睇下隻DVD,,真係奇怪啦,,,D場面有D攪笑..不過係有咸味既攪笑,,,,我就望住佢.. 就問佢咩戲黎架.....

您地應該都睇到悶悶地喇

之後D感覺黎啦...就開始錫佢.開始同佢打車輪啦....車車下就摸佢波波..佢講左句 都話我唔係飛機場黎喇,( 又唔算話好大,不過幾好渣手,,LIN LIN都係淺淺色)
我就話除左個BRA去先睇得清楚WO...之後大家一到錫一到除大家D衫衫褲褲啦.. 戲都唔睇喇就入房大戰
張床都幾大3個人都訓得到
前戲都係個D唔講太多,我幫佢奶完下面既時候到佢主攻用口幫我含啦,呢一次就係我第一次比人含(感覺又幾爽架WO) 比佢含到差D想爆, 跟住到我準備插落去既時候就停左,問我 有冇套(初都冇諗住扑野點有套) 我話:冇呀,,,佢就話 咁唔好射係入面喇, 之後一野就吉左落去:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_13: :smile_13: 過程都係個幾招,來來去去都係插,,,冇耐就完事喇
就去洗白白,之後上床好SWEET地攬住一齊訓... 到訓醒時又扑左次先走.. 佢仲送埋我去坐車,佢就返返屋企LU....

不過佢係笑起黎特別甜既女仔,但估唔到咁咸濕咁多水:smile_30: 過左好幾年,到大過左係FB睇返佢D相.. 對波又好似大左WO.色心又起,想搵佢打返場友誼波..不過內心就廢事又攪人.C小姐宜家見到佢份工作都要見人既,D大場合,,都冇諗LU.. 都係往事只能回味呢~~:smile_13:

其實我打既野/事..可能冇其他C兄/C姐咁多插插渣渣含含奶奶呢D情節既事咁詳細..咁精彩,
未必岩大家睇..,但我只係從記憶中打返出黎既感覺感受經歷經驗,多謝收看,大家可以PM我,我唔介意識多個朋友:smile_30: :smile_30:

真係有艷福:smile_34:

引用:
原帖由 7度 於 2013-6-5 04:28 AM 發表 查看引用來源
真係有艷福:smile_34:

CHING. 您都可以

支持

引用:
原帖由 Agger@Liverpool 於 2013-6-5 07:23 AM 發表 查看引用來源
支持
多謝ching

thx bro.
lucky man.!:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 simon19841 於 2013-6-5 02:12 PM 發表 查看引用來源
thx bro.
lucky man.!:smile_46: :smile_46:
宜家冇咁好彩啦

Fully Suppot:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 lee1997 於 2013-6-5 06:19 PM 發表 查看引用來源
Fully Suppot:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
Thanku   ,不過應該冇咩人岩睇?

回覆9 #的帖子

係邊個網識?

前往最後回覆