好掛住我個sp

收藏  |  訂閱
22  10.7k

好掛住我個sp

訓唔著想同大家分享下
細細個嘅時候成曰都會諗方法認識一個樣靚身材正嘅sp,享受一種有性冇愛嘅快感同激情,又慳時間同心機
但係又唔敢太大膽表達自己嘅另一面,畢竟喺同學同老師心目中係一個乖仔
但是又睇住身邊嘅兄弟不斷分享琴晚同咩女玩過,呢種心情極度不快
直到中五嘅時候終於溝到女,同年後樓梯正式破處
果陣冇乜特別感覺,亦唔似其他師兄咁覺得好high
反而之後嘅回味先過癮
睇住條女𣎴斷提高屎忽配合而我又好粗魯咁點插都插唔入
最後佢比我了到不斷叫停,停左佢第一時間含我,最後射左喺佢件校服個心口度
果一個時候我先知道有性有愛係好幸福嘅一件事 過左半年,有一次佢考試考得差,心情又唔好加上女仔一般都比較成熟
佢驚出事於是我地就冇做落去
直到上年畢業之後
我同七個同學去左果啲小學生先會去嘅渡假村
因為兩日一夜,大家都冇打算訓
就係大家打緊麻雀嘅時候,
我同C同學講:不如出去睇下有咩玩(果陣兩點:smile_44:)
C同學係全班最大波身材最好又咁岩同我最fd果個,樣亦算係上上級
佢答:妖乜你咁煩嫁 之後就帶左佢出去,坐左喺一個冇人嘅地方傾心事
傾傾下佢無啦啦跌左條鎖時喺我大比下面
仲既刻想執起身,佢個波就壓住我大比同放喺大比嘅手
仲要搵左五至十秒都搵唔到
呢個時候我即刻揸住佢個波拉佢上黎
我講:我幇你啦
就咁嘴埋去,手一直冇離開對大波,佢仲拉我隻手入佢條褲入面
但我冇放入去,因為經驗話比我聽女人出水整到條底有個印係好正嘅一件事
於是我不斷摸個波不斷喺出面了佢
佢細聲講插入黎會正啲嫁
佢應該仲當我係青頭
佢係咁摸我下面,我feel到再唔插佢我就比佢摸到射出黎
於是我叫佢起身,我好大力咁除佢褲,雙手揸住佢個屎忽坐上我度
就係咁一路錫一路比佢騎,最後一半喺佢個肚度一半喺佢條底
果陣仲要冇紙巾,之後佢冇講一句野著返褲就返房
我地又好似咩事都冇咁 雖然我知道大家都有男女朋友但係仍然喺呢個暑假爆左幾次房
每次佢都要走先
做完就變返朋友咁
每次大家開心完都有一種失落感
心諗呢條女始終都唔係我嘅
暑假之後佢去左第二度讀書 間唔中whatsapp,一句起兩句止

支持!

支持繼續下文

Thanks share^^

支持

乖仔都有性需要既!

引用:
原帖由 ScrossP 於 2013-5-31 01:53 PM 發表 查看引用來源乖仔都有性需要既!
呵呵,你成日而需要啦:smile_o10:

引用:
原帖由 ScrossP 於 2013-5-31 01:53 PM 發表 查看引用來源乖仔都有性需要既!
有性需要既冇分乖唔乖...亦冇分大定細...
只有分主唔主動....

引用:
原帖由 舊類型人 於 2013-5-31 01:59 PM 發表 查看引用來源
有性需要既冇分乖唔乖...亦冇分大定細...
只有分主唔主動....

我講錯?haha

引用:
原帖由 sixdog 於 2013-5-31 01:58 PM 發表 查看引用來源
呵呵,你成日而需要啦:smile_o10:

可要可吾要架ha

前往最後回覆