上一頁下一頁
發新話題

OT冇啦啦變左WC大戰 (LAST UPDATE!!! P.146 有相 睇#1post有目錄)

收藏  |  訂閱
2.3k  456.0k

OT冇啦啦變左WC大戰 (LAST UPDATE!!! P.146 有相 睇#1post有目錄)

(有相 p.6,9,12,19,34,47,67,78,89,99,107,130,140,146* 有文 p.9,89** )

OT冇啦啦變左WC
第一次同ching同sis share下性生活~嘻嘻
早幾日要係公司開OT,做到十點幾,得番我同我老細(P生)係office.

我:26歲 OL
我老細(P): 45
佢打電話call我去佢間
,其實我都知道會發生咩事,只不過估唔都佢咁大同膽姐

之前我同佢出trip都上過床,都唔怕同佢做多次啦…

入到去見到佢仲係好認真咁同我傾工作d野…

傾左半個鐘,佢問我累唔累….

我話:都好累,使唔使食D野

P:
不如我同你按摩下,等你舒服下

佢企左起身開身走埋黎同我按肩….佢手勢真係唔錯…

P:
我幫你除左對高跟鞋,你著左日都攰啦

我:嗯

佢踎
同我除鞋,佢仲走去聞下對鞋,真係死怪….

P:你合埋眼,relax下

我都知佢想點咖啦,古古惑惑,咪
以為老娘唔知你想點.我合埋眼,佢就開始手多多,開始摸我個波.

P:
哇,你真係正一淫娃,番工都唔戴bra…

佢用手指不停咁玩弄我乳頭
,我開始呻吟…….

想睇下大家意見先再講落去….

件事好激….大戰時我男朋友係咁打黎,差d瀨野..

大家support我,我會update落去

除鞋時一影
thx Ching提醒,要delete

呵呵呵…由房中傾電話玩到去廁所。。

第一

:smile_14:擺對咁特別既鞋上黎,好易認到你:smile_35:

引用:
原帖由 老~恭仔 於 2013-5-25 05:02 PM 發表 查看引用來源
呵呵呵…由房中傾電話玩到去廁所。。

本身係間房之後我去廁所佢再插多次:smile_22:

引用:
原帖由 老~恭仔 於 2013-5-25 05:04 PM 發表 查看引用來源
:smile_14:擺對咁特別既鞋上黎,好易認到你:smile_35:

對鞋影到我個影....係唔係可以delete番.

引用:
原帖由 lilian870203 於 2013-5-25 05:05 PM 發表 查看引用來源本身係間房之後我去廁所佢再插多次:smile_22:
仲要插兩次?:smile_41:

嘩..........支持下師姐先:smile_o10: :smile_o10: :smile_o10:

引用:
原帖由 lilian870203 於 2013-5-25 05:06 PM 發表 查看引用來源對鞋影到我個影....係唔係可以delete番.
可以的,你自己揸主意吧!

嘿嘿,我都見到你個影,又有手袋添!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆