上一頁下一頁
發新話題

唔係呀馬! 咁好玩!!!! #4,20,34,57,76

收藏  |  訂閱
85  47.0k

唔係呀馬! 咁好玩!!!! #4,20,34,57,76

食字, 各位請移慾步啦哈哈!!
#4 part 1 蒙眼綁手侍候
#20 part 2 老監除條褲#34 part3 黑絲磨大脾
#57 part4 騎馬定墜馬?#76 part5 完

救命 點解食哂我啲字嘅!

點好玩?

引用:
原帖由 life_love 於 2013-4-28 04:25 AM 發表 查看引用來源
救命 點解食哂我啲字嘅!
呢到係改左既。希望唔好再食我字喇!

小妹平時做開CDROM, , 無諗住出post~
不過呢次真係太好玩太過癮, .. share !!
有次同男友嗌完交

男友眼紅紅咁話: 我應承你唔搞野都得,不過比我對住你打飛機啦好無
?!
我當場呆左, 佢再講: 你知你幾忙架啦.我…對住你先有心有力咋..
果陣我望住男朋友.....
但係我已經諗定點樣整鬼佢喇!!

番到屋企… 男友從後攬住我, 系我頸到細聲講:唔好唔要我!
我點會放過呢d機會!我轉身cool 頸黎一個溼吻先!!!
錫錫下 男友突然好high 仲話: 扯旗tim!
可能幾日無搞過,所以好快硬左…

我:唔係掛… 好硬wo…
男友: 比我摸下…
到呢個moment 我又點捨得你谷到爆丫!
我一野推左男友落sofa, 一路搵野蒙佢眼同縛住個死佬對手…
仲系佢耳仔邊到講: 但係你無手喎…點算!
呢個時候我伸手落去摸下jj, 真係!!!!!!!!!!!!!!
一路除佢褲扣, 系頭到打圈摸, jj濕到同我有得揮!!!!!
男友頂唔順,就話: 比我鍚下你啦 唔該!!!!
我爬上sofa, 夾住佢,一邊用妹妹上下磨拒半解放既jj 好熱好硬 哈哈, 一邊塞波餅佢食

唔知係咪睇唔到, high到扯哂大氣!!!!!!
我點會點會比佢停…..

我:而家, 跟我黎!
入到房我一野推佢落床, 再扯甩佢條褲………..

Hehe 如果有人支持就繼續打啦

引用:
原帖由 玻璃門 於 2013-4-28 04:29 AM 發表 查看引用來源
點好玩?

蒙眼綁手 feel 到摸唔到 haha

你話哂事啦!
引用:
原帖由 life_love 於 2013-4-28 04:35 AM 發表 查看引用來源

蒙眼綁手 feel 到摸唔到 haha

回覆5 #的帖子

玩強姦:smile_40:

之後呢

SIS出文,有新野玩,妳bf做乜攪嬲妳

快d續文呀

:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆