上一頁下一頁
發新話題

(5月15) 更新 P. 13 人係外國耐左 真係會做錯事。。。

收藏  |  訂閱
201  64.3k

(5月15) 更新 P. 13 人係外國耐左 真係會做錯事。。。

係英國讀書兩年 成日都聽到身邊有好多邊個邊個有艷遇
呢個3P 個個日日唔同仔
一開始 都唔係好明點解 後尾慢慢已經習慣
但係 我呢D咁高大既asian係外國真係無咩market

上個月
我係一個K場識左一個女仔 再識左佢班朋友其中一個叫J 一米8 4眼 睇落去係乖乖男
我一眼就已經睇中左佢 但到我真係同佢玩已經係我差唔多飲醉  唔知係佢勁定我醉
係咁輸 係咁飲  後來佢都主動問我洗唔洗陪我去廁所
行到一半 佢開始攬住我條腰但去到廁所 佢比個朋友捉走左
個晚都不了了之

直到 我地一齊出去既第三晚

又係落K場劈 我個日係著左長背心加legging加小外套
我同J好快又玩埋一齊 到猜team既時候 我坐係佢隔離我都好有意咁 放隻手係佢大脾上
都扮哂野咁係佢大脾到里外遊走  飲到high high地我過左隔離房玩
到我返返去J間房既時候 我諗我已經醉左 房得返J同佢一個男仔朋友坐係梳化

我坐埋去J隔離佢一隻手攬住我 我都即刻挨係佢心口 攬住佢挨左陣佢突然舉起我下巴
就錫我  跟住我坐直返個人就繼續咀 咀咀下佢個朋友走埋 間房得返我地兩個
我隻手開始曳曳 隔住佢條牛仔褲 摸小J原來唔知幾時佢已經硬左 佢隻手同時係我身上遊走... ..

摸左陣 佢推我騎上佢身上隻手摷入我件衫入面  好大力係咁渣我 其間一路係咁咀
因為我對錫錫好敏感 我個刻下面已經濕哂。。
我想解開佢條belt但我解唔到 佢幫我鬆開 轉身將我推落梳化我坐係梳化上M字腳

佢就係中間PA上我身上係咁咀我 仔 頸全部都啜哂  佢都伸手落我legging摸我下面
佢一摸落去 我已經勁濕J仲要特登咀咀下停底望住我奸笑  我即刻想呢埋

唔知點解個刻 好似大家都好飢渴   大家都好想得到對方既身體
我咩都無諗 將legging同底底都除一邊 方便比佢搞:smile_o05:

佢好粗魯 一野就插左隻手指入去雖然係濕 但因為好耐無搞野加佢好大力
起初真係有小小痛 但我就係有D鐘意呢種痛同暴力  慢慢就好享受
一路壓係我第上面咀 一路插好正

突然佢㓤起身 用左小J一野插左入去... .

PART 2 P.6

上個post 懶得制 爛左尾 呢張相當補返啦 哈哈:smile_o13::smile_o13:

支持做錯事!:smile_30:

引用:
原帖由 老~恭仔 於 2013-4-23 10:32 AM 發表 查看引用來源
支持做錯事!:smile_30:

哈哈 錯事唔可以成日做:smile_o05:

引用:
原帖由 公主小奴 於 2013-4-23 10:33 AM 發表 查看引用來源哈哈 錯事唔可以成日做:smile_o05:
錯得開心,不妨做多點!

終於出事啦

支持出文,多謝分享。
點算錯禾

引用:
原帖由 老~恭仔 於 2013-4-23 10:35 AM 發表 查看引用來源
錯得開心,不妨做多點!

梗係唔得啦 :smile_o05:
引用:
原帖由 (小雞蛋) 於 2013-4-23 10:36 AM 發表 查看引用來源
終於出事啦

係呀 出左事啦。。。:smile_o08:

U went to 113?

I used to study in London too...all my frds go to sing k and drink in 113 and Wong Lung Hin...Ga Lung still here right?

引用:
原帖由 公主小奴 於 2013-4-23 10:38 AM 發表 查看引用來源梗係唔得啦 :smile_o05:係呀 出左事啦。。。:smile_o08:
咁你開心嗎?

開心就唔係錯事:smile_04:

況且我諗,好多人想同你錯一次:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆