上一頁下一頁
發新話題

同一個新朋友交手

收藏  |  訂閱
264  29.5k

同一個新朋友交手

個日同班朋友去石澳BBQ,個到又有得打麻雀又 得食仲唔使做,啱晒我啦,最重要係有個男人係我身邊又送野比我食但他又唔打牌真奇,後來我知道他係今次個BBQ搞手,叫呀ken長頭髮有腹机個隻呀,man得來好特別,後 來他一直坐係我隔離看我打牌,他一坐係我真有嬴沒輸,他越坐越 埋直頭係貼住我背部呢坐,呀kEN又捉住我隻手呢下乘摸牌,其間他不斷玩我手上帶的婚介,他係我耳邊講不如行開吓,我話我WIN緊WOO, 更一手拉我隻 手去摸他條巨J,隔住條褲都知他好巨,個晚我地雙雙離場,因為太多人所以小兩個都唔係好覺遮,就坐TAXI走人,不個上到車又唔知去邊到,最後坐車去在威菲路道,我地決定去爆房,入到房他講明唔準我除在隻介子,於是我地雙唇合在一起再兩條脷勾在 一起,他雙更加用力揸我PAT PAT拉我向他,直到他的JJ頂到我的前面,再在我背後拉下我條裙的拉錬,然後按住我雙肩除下我條裙掉在係地下,我一手推他坐床到,係呀KEN面前伸手去背後解開個扣除在個bra再除在條內褲,全套啡色喱士內衣就交到呀ken手上,然後我再坐到ken的全裸的身上,他先吻我的鎖骨再啜我頸的兩邊,然後係咬住我耳仔,
輕輕放我係床上打開我雙腳而他個頭就埋 係我對腳的盡頭,伸出條舌頭進入我的陰道內,再作出小小的向上,舔到我的豆豆上,直到我全身酥軟下來,他的舔不是單單一次,而係好多次的舔,舔得我失神的叫出來,雙手抓緊床的兩邊,此刻我只ken狠狠的佔有我,不過ken唔只服侍我仲要服待他的强j,他唔想玩69,叫我爬好係床邊而他跪係我前面,我張到我的嘴最大去迎接他的進入,他一入來我條脷就自動的舔他的龜頭,仲捲住他的柱身來奶,他後來話唔好浪費係舔的功夫上,直接來做愛仲好,所以我地沒咩轉花式,一來就用最傳統的男上女下,他的龜頭都比一般男人大,只係頂住我的門口都好難受,我又主動打得 好開雙腳等他入來,他前前後後的旭就是沒入來,搞得我有個搞地方好痕,急需要一條大J屌我,我終於開口求他,叫他比我啦,他一聽到就全條插在入呢,仲係我入面轉轉下,於是我雙腳勾係ken的pat pat上,他就在我身上全力搖動他的下身,每一下都好入又拉得好出,𤔡持在好耐都係keep住男上女下,男的就像野獸的咆哮而女的遮我啦就叫得接近失聲,他的背部全是我的手指甲留下的痕跡,全個背部都是,到最後關頭他射了入來,我地又帶套做了,然後我埋在寬厚的胸膛上雙擁睡到天光,跟住沖凉幫我穿好條裙,最後他送上深深一吻,他同普通男人唔同,其他男人係做完就各有各穿衫同著鞋然後走人,仲邊有goodbye kiss,他就唔同啦仲幫我著鞋,然後他先自己著衫.

石澳BBQ???..特登入到咁遠:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 phowong 於 2013-4-21 11:41 AM 發表 查看引用來源
石澳BBQ???..特登入到咁遠:smile_o01: :smile_o01:
係呀個個都有車

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-4-21 11:42 AM 發表 查看引用來源
係呀個個都有車
有車咁好:smile_o06::smile_o06:你識既朋友都有錢

引用:
原帖由 phowong 於 2013-4-21 11:44 AM 發表 查看引用來源
有車咁好:smile_o06::smile_o06:你識既朋友都有錢
因為飲在好多

引用:
原帖由 phowong 於 2013-4-21 11:44 AM 發表 查看引用來源
邊到係姐

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-4-21 11:45 AM 發表 查看引用來源
邊到係姐
哈哈:smile_o01::smile_o01:咁你對新朋友感覺如何

SUPPORT, JENNY'S NEW POST  :smile_o09:

引用:
原帖由 phowong 於 2013-4-21 11:52 AM 發表 查看引用來源
哈哈:smile_o01::smile_o01:咁你對新朋友感覺如何

:smile_o05:
引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-4-21 11:55 AM 發表 查看引用來源
SUPPORT, JENNY'S NEW POST  :smile_o09:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆