46 12345
上一頁下一頁
發新話題

愛中出的妹妹

收藏  |  訂閱
45  21.1k

愛中出的妹妹

係引版做左好耐CDROM。。但新手第一次同大家分享。。。講得唔好希望大家唔好介意。。
小妹同男友拍拖幾年,1年前開始同居,因為仲後生大家都未打算結婚住,更加唔想有意外。。所以我地以前都做足晒安全措施。。但係一同居,好多野都大膽左,就係咁試左我地第一次中出。。。
第一次比男朋友中出係計好安全期,果次之後就愛上左中出既感覺(咩感覺下面會講!)。。
但要下下計安全期始終唔夠放,同埋都係有風險,計過最化算都係食避孕藥之後,就開始左食,同時開始左夢寐以求既性生活。。待續

updated#8

update:
有sis問我用邊隻避孕藥~ 但我pm唔到人又唔太方便開名, 我用"輕X偶"架, sis應該明!?

支持,繼續啦:smile_38:

引用:
原帖由 我可以忘記你 於 2013-4-5 08:28 PM 發表 查看引用來源
係引版做左好耐CDROM。。但新手第一次同大家分享。。。講得唔好希望大家唔好介意。。
小妹同男友拍拖幾年,1年前開始同居,因為仲後生大家都未打算結婚住,更加唔想有意外。。所以我地以前都做足晒安全措施。。但係 ...
Part 2 please,

支持左先睇

then?:smile_35:

食藥易肥:smile_39:

Support

小妹而家幾乎每次做愛都有高潮,我覺得同中出有好大關係,只要睇見男友開始喘氣仲越插越快,插到滋滋聲,知佢就黎射,小妹都會心跳加快,忍唔住呻吟,全身都收縮,之後就感受到有股暖流射去我最入面,好暖而且有種觸電既感覺,每次都要好耐先回到神。。對呢種感覺上晒癮,唔知大家鍾唔鍾意中出呢。。嘻。。

引用:
原帖由 Deep~ 於 2013-4-5 08:36 PM 發表 查看引用來源
食藥易肥:smile_39:

唔係喎 我無乜增磅:smile_14:

引用:
原帖由 我可以忘記你 於 2013-4-5 08:39 PM 發表 查看引用來源唔係喎 我無乜增磅:smile_14:
會水腫

46 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆