上一頁下一頁
發新話題

第一次(#1,9,48,53,75,95,103,120)

收藏  |  訂閱
126  44.4k

第一次(#1,9,48,53,75,95,103,120)

大叔細個讀書時有外國筆友活動, 咁果時諗住學下英文就參加左,
好快有個日本妹寫左信黎, 咁就開始同佢寫信交往,
一傾就傾左幾年, 有一年佢話會同屋企人黎香港玩問我可唔可以見面.
大叔見佢山長水遠黎到咪見下囉!

果時大叔出左黎做左做野無耐無咩錢都用左半個月糧去買衫會佳人.
話說大叔後生時都幾好樣既, 再打扮一下之後都溝到下女架.
到左見面果日, 因為時候都唔早(大約晚上十點), 佢約左我係尖咀佢住果間酒店等.
大叔早左十五分鐘去到酒店酒吧飲左杯酒莊下膽(果時真係有D緊張)
搭正十點日本妹終於出現. 哇頂! 低"空"淺紅色連身短裙. 一見到咁樣細叔即刻有反應. 大叔條褲仲要好窄身, 唔知佢有無睇到 >.<
之後佢坐低左叫左杯橙汁, 咁我同佢就開始九唔搭八既對話啦......

唔知大家鐘唔鐘意睇同想唔想知之後係點, 所以打住咁多先.
有興趣既先打落去:smile_45: :smile_45:

我諗唔會比人剷POST掛:smile_41:

引用:
原帖由 大uncle 於 2013-4-1 08:54 PM 發表 查看引用來源
大叔細個讀書時有外國筆友活動, 咁果時諗住學下英文就參加左,
好快有個日本妹寫左信黎, 咁就開始同佢寫信交往,
一傾就傾左幾年, 有一年佢話會同屋企人黎香港玩問我可唔可以見面.
大叔見佢山長水遠黎到咪見下囉!
...
今次唔會

支持下先

引用:
原帖由 節瓜咁大條 於 2013-4-1 09:13 PM 發表 查看引用來源
支持下先

呀叔你都支持

大叔果陣時第一次溝架妹
真係緊張過第一次扑野架

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-4-1 08:56 PM 發表 查看引用來源
今次唔會
多謝 jenny妹捧場

引用:
原帖由 節瓜咁大條 於 2013-4-1 09:13 PM 發表 查看引用來源
支持下先

大條兄真係有節瓜咁大條??

引用:
原帖由 大uncle 於 2013-4-1 09:26 PM 發表 查看引用來源
大叔果陣時第一次溝架妹
真係緊張過第一次扑野架
日本女仔有咩唔同

當我第一眼見到日本妹既時候, 我心諗"唔係丫嘛,著到咁去旅行? 香港治安真係咁好??" 係好奇心推使下我問佢係唔係成日都咁著?
佢答我係為左同我見面先特登著成咁. 講完佢好似怕醜咁即刻面都紅晒要飲野降溫. 正當日本妹飲緊佢杯橙汁既時候比我睇到佢件連身裙下竟然無BRA:smile_47: :smile_47:
頂!! 咁咪即係真"胸"....... 再仔細觀察都有34B喎!!
一睇到呢到細叔又黎料, 我潛意識話我聽有隻野獸將會出現.
係果一刻我仲控制到自己既情形下我決定將我預備好既禮物送比佢之後即走. 可能佢估唔到我買左野送比佢, 我一拎出黎既時候佢好似好突然咁叫左出黎仲表現出一副唔好意思咁既樣.
大叔一見到佢個楚楚可憐既樣即刻軟晒(對腳), 咁就坐番起到再叫左杯酒飲. 就係咁飲下吹下過左成個鐘.

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-4-1 09:34 PM 發表 查看引用來源
日本女仔有咩唔同
咪一樣有個"隆"

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆