幫男朋友殊殊

收藏  |  訂閱
14  2.0k

幫男朋友殊殊

之前係第2區比人刪左..唯有黎返呢度出..
之前睇到有人分享話好鍾意玩男朋友, 特登整硬佢之後就唔理佢XD
跟住我就試下逗住佢細佬幫佢殊殊, 唔知有冇sis試過, 睇見佢欲拒還迎個樣真係好好玩XD佢成日話我望住佢會好難去, 呢樣我明, 之後我好似催生咁殊佢XD
不過唔知點解我玩極都整唔硬佢, even平時撩下佢都無乜反應咁,
我男朋友係有d怕醜, 不過正常唔係應該會興奮同會硬既咩有冇人可以教下d手勢
ps. 逗完男朋友殊殊之後發現, 如果男仔去完廁所唔洗手真係特別恐怖:smile_27:

回覆 1# 的帖子

妳幫佢逗住殊殊 佢都唔駛逗咁咪唔駛洗手 妳有冇洗手啊:smile_o10:

哈哈,好似妳哦

我試過俾女朋友喂 尿尿

你男友係咪虧虧地:smile_19:  又要你逗殊殊又硬唔起

引用:
原帖由 miumiuOAO 於 2013-3-31 02:38 AM 發表 查看引用來源
之前係第2區比人刪左..唯有黎返呢度出..
之前睇到有人分享話好鍾意玩男朋友, 特登整硬佢之後就唔理佢XD
跟住我就試下逗住佢細佬幫佢殊殊, 唔知有冇sis試過, 睇見佢欲拒還迎個樣真係好好玩XD佢成日話我望住佢會好難 ...
通街都好多人如廁後唔洗手
小心
:smile_30:

引用:
原帖由 jibaou 於 2013-3-31 09:32 PM 發表 查看引用來源
妳幫佢逗住殊殊 佢都唔駛逗咁咪唔駛洗手 妳有冇洗手啊:smile_o10:
緊係有!! 好奇問問, 男仔唔會用紙巾抹既咩? 我男朋友佢話不嬲都唔會, 咁條底褲咪好污糟囉..

引用:
原帖由 AirKo 於 2013-4-1 12:16 PM 發表 查看引用來源
我試過俾女朋友喂 尿尿
?? 即係點

引用:
原帖由 fanngo 於 2013-4-2 12:15 PM 發表 查看引用來源
你男友係咪虧虧地:smile_19:  又要你逗殊殊又硬唔起
逗殊殊係玩下既姐~
不過真係未見過佢硬得好勁, 愛愛果陣佢都係軟軟地

引用:
原帖由 有性無愛之遊子 於 2013-4-2 01:17 PM 發表 查看引用來源

通街都好多人如廁後唔洗手
小心
:smile_30:
諗起都...尤其係d叔伯

前往最後回覆