上一頁下一頁
發新話題

渴望已久的肉慾

收藏  |  訂閱
3.0k  93.1k

渴望已久的肉慾

睇標題就知道我渴左好耐...
尤其呢個星期, 我妹妹長期濕潤!

有一個人... 我等左佢好耐...
佢係我向引版識左好耐既人... 一直都期望同佢會有肌膚之親, 不過一直就唔岩時間.
最近終於都約到啦... 但我太想要! 想要到忍唔住是旦搵左個人幫我止渴!

呢個人係我前SL... 今日我將佢降格... 呢到我叫佢做R.

難得今日放假, 一大早就立即whatsapp佢:

我: need to work today?
R: 唔洗
我: 出唔出得黎?
R: 可以
我: 咁黎我屋企要唔要?
R: 好! 我而家換衫!

真好,,, 終於搵到人救下我:smile_o01:

一個鐘後, 佢出現左係我間房!
因為太耐冇見, 都差不多成年啦, 同佢傾左好耐計, 然後俾R一手攬住...
呢一刻, 大家都靜默左...

R慢慢錫我條頸, 再向我嘴唇出發, 大家錫左好耐好耐, 然後我俾佢推落車, 依然繼續錫, 好似要將一年份既吻一次過錫哂咁.
錫既同時, R隻手都唔安份, 係我身上不停輕輕遊走. 我感到極敏感, 俾佢輕輕一掂就叫出黎... 我心情好緊張, 同時只想佢盡快進攻!

都唔知打左茄輪幾耐, 佢推開我, 除左自己件衫同褲, 又幫我除衫同埋底褲, R一直望住我, 望左好耐...
我忍唔住問佢到底望夠未... 佢先再攬住我又再錫過.

佢隻手開始攻擊我妹妹, 佢一掂到話:你好濕, 我心諗梗係啦唔係叫你上黎做乜!??

正當佢邊用手攻擊妹妹時~ R將佢既兄弟係我妹妹外面磨黎磨去...
我同佢講左一句:要用套!

哈... 呢句說話都幾破壞氣氛!

R立即從佢袋中拎套, 帶上, 再撲係我身上準備進入...

!!!!!!

痛死我!!
有處女個時既痛...

係我太耐冇做???

R: 好痛? 你幾耐冇做?
我: 你之後都冇再搵人啦, 咪一年左右囉...
R: 點解咁耐?
我: 因為搵唔岩人...
R: 咁你以後仲有我!
我心諗:你就想啦!

佢慢慢插入... 慢慢吉... 愈吉愈入... 終於入哂, 然後開始抽插...
由痛楚轉變快感! 由空虛變得滿足!
R一插入既同時亦不禁呻吟, 係咁同我講: 你好好插...

唔洗5分鐘... 我開始黎!
係咁捉實佢, 佢似乎GET到, 亦開始愈來愈快...

然後又5分鐘後再黎一次!!

滿足哂!!!!!

但佢未射......
插左我好耐... 換埋女上姿勢... 都仲係未射...
喂大佬... 快D啦!!!

佢: 好舒服, 好想射!
我: 咁咪射囉!
佢: 唔得, 我要插足你2個鐘...
我心諗唔係下哇... 即刻同佢講: 你唔射即係我令你唔夠舒服啦!
佢諗左一諗... 然後話好. 之後立即轉返男上... 係我身上衝鋒一輪! 搞掂收工!!

哇... 濕到連床單都濕埋!!

我沖一沖身, 出返黎又同佢吹下水,
發覺, 又有D後悔... 我應該留返俾等左好耐既人... 唉, 鬼叫自己忍唔住咩!

然後就趕佢出門口...
都係剛剛發生既事!!

咁樣對人... 會唔會太衰女呢....?

剛剛發生 ,今日個look 都好性感
引死好多人

引用:
原帖由 hangkachen 於 2013-3-28 03:35 PM 發表 查看引用來源
剛剛發生 ,今日個look 都好性感
引死好多人
多謝, 我習慣左係屋企只著低褲:smile_o05:

師姐~~引死啦:smile_o03:

甘 R 師兄上左黎未:smile_o01:

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2013-3-28 03:41 PM 發表 查看引用來源
師姐~~引死啦:smile_o03:

甘 R 師兄上左黎未:smile_o01:
睇唔到咩?? 趕走左佢啦!

引用:
原帖由 Heartbreaker. 於 2013-3-28 03:41 PM 發表 查看引用來源

睇唔到咩?? 趕走左佢啦!
Sorry  ar~~~
係你期待個個人呀 :smile_o01:

打錯 XDDD

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2013-3-28 03:43 PM 發表 查看引用來源

Sorry  ar~~~
係你期待個個人呀 :smile_o01:

打錯 XDDD
未, 約左佢下個月見:smile_o05:

都係唔出相, 免得俾人認得出!

西痕,要查無比敵!

引用:
原帖由 Heartbreaker. 於 2013-3-28 03:44 PM 發表 查看引用來源

未, 約左佢下個月見:smile_o05:

都係唔出相, 免得俾人認得出!
師姐等到啦
你都好一年冇攪
我成2年幾冇攪:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆