上一頁下一頁
發新話題

食中女

收藏  |  訂閱
208  79.4k

食中女

之前玩APPS上左兩個人妻, 一個上左幾次就叫我老公, 走夾唔頭, 另一個都算耐, 玩左半年的一線鮑, 玩盡了各種花款, 而隨住佢識左新男友後, 都小聯絡囉, 唔好阻住人啦.

唯有發掘下一路吊住引果個中女, 佢未婚, 但一直擺住高姿態, 成個貴婦咁, 又有潔癖, 所以一直吊住佢引, 果晚太無聊, 咪約佢出嚟飲酒, 佢鬼咁開心重BOOK定間貴價酒店, 我都唔失禮人, 買左支8百幾銀既靚野, 食飯大家好開心.

佢身材一般, 吸手波, 大約5呎2, 三十幾歲, 經常運動都算結實, 入到房趁機攬住揸佢波, 比佢格開話我心急...小...重扮晒野, 跟住拋件浴袍比我話去沖涼, 我攬住佢話不如一齊啦, 又擰頭, 攪咩呀, 點知佢沖完出嚟, 掛起晒D衫褲, 咦..連底底都掛起, 即係洗乾淨琼乾水啦, 咁又有番D性趣, 拿拿聲沖完, 跟佢咁做, 坐O係梳化車一陣, 伸手入浴袍摸下, 嘩, 已經扯晒LIN旗, 拉開睡袍望下, 淺色提子, 好一陣冇見了, 雖然三十幾, 但始終未婚, 而且保養好, 好滑, 攪到我都扯晒, 佢拉我手摸佢妹妹, 已經濕晒, 原來佢話半年冇攪野了, 既然妳咁講, 當然加多二分肉緊, 即刻抱上床, 同佢妹妹傾下計, 一輪舌攻粒豆硬晒, 重要比佢較剪腳夾頭, 我瞓低回氣佢就爬上來女上, 好細心咁為我上套, 抵讚, 跟住自己扶正就坐落去, 嘩, 真係好餓喎, 睇唔出佢坐蓮真係有兩手, 好舒服, 比佢玩一陣就輪到我啦, 一輪快插後, 再嚟半邊燒鵝脾頂到入一入, 未嫁小做真係正, 包到條JJ實一實, 拉佢到床邊後推, 腰細籮圓好正, 住正間房有大窗, 唔好浪費丫, 打開窗簾望住花園, 佢在窗前後推, 享受一下重重呼吸聲同拍拍聲, 未幾就將個幾月既積蓄比晒佢,

之後佢問我地會唔會有發展, 我口就梗係話有啦, 佢都真係一個唔錯既床上對手, 唯一就係唔識叫....好悶架.....

支持下先!

引用:
原帖由 www1808 於 2013-3-26 04:19 PM 發表 查看引用來源
之前玩APPS上左兩個人妻, 一個上左幾次就叫我老公, 走夾唔頭, 另一個都算耐, 玩左半年的一線鮑, 玩盡了各種花款, 而隨住佢識左新男友後, 都小聯絡囉, 唔好阻住人啦.

唯有發掘下一路吊住引果個中女, 佢未婚, 但一直 ...
Is she an OL, above 35 years old?  I fucked a 48 years old lady before and feel so good.

引用:
原帖由 teabing 於 2013-3-26 05:29 PM 發表 查看引用來源

Is she an OL, above 35 years old?  I fucked a 48 years old lady before and feel so good.
48歲會否老左d?

引用:
原帖由 teabing 於 2013-3-26 05:29 PM 發表 查看引用來源

貪MENOPAUSE唔會有左?

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2013-3-26 06:04 PM 發表 查看引用來源

Hi Raul.  The 48 years old lady I fucked looks younger than her age and is so charming.  Very high fuckability.

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2013-3-26 06:04 PM 發表 查看引用來源

women's menopause age is arounf 52 to 55.

中女又幾好, 但48 又真系無試過, 想問下系邊個app.  Skout , wechat?

引用:

好難吊到的熟女 ! C兄 陰莖 ~~

CHING, good job.
Wilf, 熟女人妻真係好有味道,比輕熟女更多一層深度。

支持師兄,請繼續。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆