上一頁下一頁
發新話題

朋友叫我幫佢-有相 更新了1次

收藏  |  訂閱
206  67.8k

朋友叫我幫佢-有相 更新了1次

張文係我朋友KITTY姐姐岩岩打比我叫我幫佢出佢話睇下D人的反應先考慮開AC自己打文
因為佢好怕羞,又怕大家唔LIKE所以叫我幫佢出

(佢:今日發生的真實)
今晚收工,好大雨, 不過好在老公仔揸車黎接我收工, 多謝你啊老公,
不過其實行去老公架車度都LUM 左陣雨...我件黑色SUIT 已經濕左一半...
老公一見到我, 就話我俾人睇洩曬., 因為我件白色裇衫已經透左好多出黎見到個粉紅色BRABRA ..
老公一面揸車一面話頂唔順, 話我好似引誘緊佢咁...(咩WO, 人地都無做D 咩野,..做咩賴人播)
嘿嘿.......番到屋企...老公終於忍唔住啦.....下文再續啦
大家記得支持小妹啊!!! 送張相相俾大家睇下先啦....波波唔夠其他姐姐大...唔好見怪唷!
<--係KITTY姐姐的相相
希望大家支持下佢等佢放心玩引板啦:smile_o09:
大家快D留下言支持下等佢自己開AC出文啦!!

更新啦

嘩, 見到咁多人鍾意我打既POST 真係好開心<3 Love you all!!>3<
好啦,宜家就打埋去啦!去片~~~~~
話說上次老公番到屋企, 因為我老公仔係自己一個人住既...所以我間唔中都會上佢屋企度坐下嫁....不過坐邊就次次唔同.你地估下我.
最鍾意坐邊? 嘻嘻~~
唔講咁多題外話先啦....上次番到屋企, 一閂埋屋企度門...老公仔即刻係後面攬住我..話"老婆仔, 老公係架車度都俾你引到硬曬啦!"
跟住就係後面攬住我, 開始摸我波波...
佢一隻手隔住件衫搓我波波, 另一隻手就幫緊我解開件裇衫(事後我話佢都幾忙下^^)
唔駛一陣間, 我已經俾佢整到我衣衫不整....而且個衰佬仲係咁進攻我既敏感位-------耳仔...
佢係咁啜我耳仔, 係我耳邊呵氣....搞到我成身軟曬...成個人挨曬落佢度
真係好舒服...我都忍唔住, 放開曬D 手袋呀遮呀..係地下, 合埋眼俾佢舔錫我既耳仔
之後佢抱起左我..因為我算係細細粒...將我成個人放左上我地張食飯台上面.
嘿...放心啦...木造嫁!! 唔會咁易爛~~嘿嘿...
放左我上台之後, 老公就話我做左待X 的羔羊.....而佢係一隻大灰狼...
話要食左我...
點知佢真係一手除左我條底底...我條新買既, 粉紅底底啊~~><~~
睇黎佢之前真係忍左好耐..佢一除左底底, 成條大JJ 就彈左出黎!! 真係宏偉啊>\\\\\\\<
之後放左埋去我妹妹度...磨..呀...磨.....
搞到我好辛苦...但係又好舒服.....
可能有D 師兄師姐會問....咁樣唔怕有BB咩?
嘻嘻...其實因為我老公仔好大食...我為左佢, 我有食開藥, 等佢可以做一隻盡興既大灰狼..
而我都俾佢啜我耳仔啜到我妹妹一早已經濕曬...好快...老公條大JJ 已經濕滿曬我D 水水...好滑溜溜咁啊...
我好合作咁大開我條腿咁, 歡迎老公既大JJ 既到來....
好啦....今日打到好攰啦....休息下先啦!! 大家都要記得支持啊!!啜~>3<

第1..............:smile_o05:

唔睇內文仲以為你同你朋友

引用:
原帖由 dada__pig 於 2013-3-25 08:37 PM 發表 查看引用來源
唔睇內文仲以為你同你朋友

我係故意咁打的:smile_o10:
唔係點引人來睇支持佢呢

噢........................

引用:
原帖由 sexybaby豬豬 於 2013-3-25 08:41 PM 發表 查看引用來源

我係故意咁打的:smile_o10:
唔係點引人來睇支持佢呢
你好吗

引用:
原帖由 sexybaby豬豬 於 2013-3-25 08:41 PM 發表 查看引用來源我係故意咁打的:smile_o10: 唔係點引人來睇支持佢呢
但張相睇唔到

無相!

支持下先!! 你朋友...波仔細細好似幾彈牙咁:smile_44:

引用:
原帖由 mysen 於 2013-3-25 08:44 PM 發表 查看引用來源
你好吗
HI好耐無見

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆