上一頁下一頁
發新話題

--

收藏  |  訂閱
453  46.9k

--

.

支持下先, 應該仲有下集

繼續~
:smile_40:其實紙妹而家都有同L玩緊,所以出得比較慢:smile_13:

佢一路叫我幻想,一路係我耳邊講粗口話我
罵我係淫娃呀, 又話我係佢件性玩具呀咁
其實平時同佢玩PS, 佢都鍾意一路玩一路爆粗,但唔知點解今次寧舍投入

罵左陣

L:點呀, 衰妹濕哂未呀
紙:有D啦… 但係無得摸好辛苦呀…
L:淫娃, 咁鍾意摸, 好啦, 同我摸下你ALL尿個地方
紙:唔係掛, 我未摸過WO
L:衰妹成日都駁嘴, 主人叫你摸就摸
紙:知啦~

於是我就慢慢掃下自己尿道…好細力好細力咁摸下
其實我覺得有D酸酸地既感覺
有尿意但又尿唔出 (紙妹ALL清ALL淨先玩)
一路摸一路係電話到細細聲嗌

L:淫娃摸得舒唔舒服呀, 妹妹有無仲濕左
我:有呀…不過摸尿尿位感覺好怪
L:同我MAK大D妹妹, 對住塊鏡摸,唔準偷偷地摸其他位呀
我::smile_24:知啦

:smile_24:其實雖然摸尿道位都舒服, 但係點及摸妹妹爽
同埋摸摸下都有少少痛痛地

咁摸左陣, L就叫我停手啦

L : 淫妹係咪想摸下粒豆豆呀
我:係呀:')
L:好呀,咁鍾意摸,就比你摸下啦, 不過唔準高潮

:smile_24:唔準高潮咁摸妹妹

之後我就聽到佢行開左既聲
但其實我隔住部電話都聽到有D女人呻吟, 應該係睇緊AV

咁紙紙都好聽話咁摸妹妹…
:')但係唔準高潮真係好辛苦

於是乎我都唔知隔左幾耐, L終於番來

L : 點呀, 水浸未呀
我:好辛苦呀 人地好想來:')
L:來咩呀?
我:高潮囉:smile_13:
L :邊到想高潮呀?
我:妹妹…:smile_13:
L:但你頭先駁嘴唔聽話WO:smile_34:
我::')對唔住呀主人, 紙紙以後都會聽話架啦
L:咁呀, 拎個衣夾夾著兩粒LINLIN先啦

其實聽到呢到有少少O左,因為真係未試過玩到咁~~
但果時我覺得好似成個人都比L支配住咁
就真係搵衣夾夾自己LINLN
:smile_19:其實真係有少少痛

我:夾左啦
L:真唔真呀, 拿你搵部電話撞下個衣夾,比我聽下聲先

於是我就拎住部電話"HOW"下兩隻衣夾啦
唔整由自可
一撞埋去, 紙紙都忍唔住好大聲咁嗌左聲

L:乖啦, 好啦, 而家比你插隻中指入妹妹入面, 但要係妹妹入面挖
我:多謝主人

於是我就伸左隻中指入去細細力挖…
一路挖一路係咁叫
我:唔…忍唔住啦…呀…好辛苦呀…比我啦…
L:比邊個呀, 你係邊個呀,比你咩呀
我:我係主人既性玩具呀…比我高潮啦…
L:好啦,咁你插多隻手指入去, 但要挖到我話得先準去

:smile_19:又FAKE我, 插一隻手指都咁,仲要我插多隻:')

但紙妹都係照聽話

正啊!!你鍾意玩?

支持~好少女仔會肯講下Phonesex~
好似玩得好投入~等你出多d Phonesex Report離睇

引用:
原帖由 ntv7 於 2013-3-21 08:35 PM 發表 查看引用來源
正啊!!你鍾意玩?
其實都幾鍾意玩,而家都玩緊

引用:
原帖由 紙巾木 於 2013-3-21 08:37 PM 發表 查看引用來源

其實都幾鍾意玩,而家都玩緊
給我你個msn啦!!

引用:
原帖由 S_2012 於 2013-3-21 08:36 PM 發表 查看引用來源
支持~好少女仔會肯講下Phonesex~
好似玩得好投入~等你出多d Phonesex Report離睇
其實我同L第1次玩都玩得好怕羞
其實都係佢教我玩

但玩熟左就會好放

好正,我都想玩。 support!

引用:
原帖由 紙巾木 於 2013-3-21 08:44 PM 發表 查看引用來源

其實我同L第1次玩都玩得好怕羞
其實都係佢教我玩

但玩熟左就會好放
佢開發佐你~~
又一個phonesex小淫娃

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆