含蓄or Open ?

收藏  |  訂閱
18  1.6k

含蓄or Open ?

之前話扑過一次他無再搵我個男仔,終於搵我,我仲約咗佢番大陸揼骨,shopping
他有暗示再扑,其實我ok,仲預咗,但口不對心的我,卻話“唔制”
始終有feel,唔想做到好open,渴求性,咁實無機會一齊 (搞到好像炮友)

到底我應該繼續“含蓄” 還是講明一定扑好?

引用:
原帖由 candymimi 於 2013-3-20 04:03 AM 發表 查看引用來源
之前話扑過一次他無再搵我個男仔,終於搵我,我仲約咗佢番大陸揼骨,shopping
他有暗示再扑,其實我ok,仲預咗,但口不對心的我,卻話“唔制”
始終有feel,唔想做到好open,渴求性,咁實無機會一齊 ...
又唔好諗得太麻煩,想做就去做。。。

已經約好,只是唔知應以怎樣態度對佢
引用:
原帖由 死死死 於 2013-3-20 04:23 AM 發表 查看引用來源
又唔好諗得太麻煩,想做就去做。。。

引用:
原帖由 candymimi 於 2013-3-20 04:32 AM 發表 查看引用來源
已經約好,只是唔知應以怎樣態度對佢

咪到時睇情況,不話唔好太過容易比佢食到。。。到時佢就會哄你。。。

上次我係飲醉,借d耳聊佢
執生之道:總之唔好咁open
引用:
原帖由 死死死 於 2013-3-20 04:42 AM 發表 查看引用來源
咪到時睇情況,不話唔好太過容易比佢食到。。。到時佢就會哄你。。。

引用:
原帖由 candymimi 於 2013-3-20 04:03 AM 發表 查看引用來源
始終有feel,唔想做到好open,渴求性,咁實無機會一齊 ...
女人始終用一招慾拒還迎先馨香架嘛,咁易得到男人唔會珍惜

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-3-20 10:37 AM 發表 查看引用來源

女人始終用一招慾拒還迎先馨香架嘛,咁易得到男人唔會珍惜
:smile_o12:

佢話想去澳門,但唔知有乜玩(水舞show睇過)得影相,我都唔知好無同佢合照好,又唔知佢中唔中意影相
驚二曰一夜boring
有咩好提議?
欲拒還迎。。。希望他會主動,因為同佢講咗唔會扑(按住良心)

引用:
原帖由 candymimi 於 2013-3-21 03:58 AM 發表 查看引用來源佢話想去澳門,但唔知有乜玩(水舞show睇過)得影相,我都唔知好無同佢合照好,又唔知佢中唔中意影相驚二曰一夜boring有咩好提議?欲拒還迎。。。希望他會主動,因為同佢講咗唔會扑(按住良心)
澳門冇咩好玩,維一糸酒店玩扑野囉

可能啦,不過揼骨一樣可以扑
引用:
原帖由 wsi 於 2013-3-21 06:29 PM 發表 查看引用來源
澳門冇咩好玩,維一糸酒店玩扑野囉

前往最後回覆