上一頁下一頁
發新話題

成主之路 更新 P.3 , P.7

收藏  |  訂閱
99  21.8k

成主之路 更新 P.3 , P.7

Hi all , 一路見咁多引版的師兄師姐講述自己的經歷,搞到我都引唔住分享下 , 第一次出post , 寫得唔好請見諒
話說由3年前第一次玩主奴 , 之後就愛上了 , 前後我有3個奴
先講第一個 , 亦係她啟發我潛在獸性
還記得當時在網上認識左一個三十出頭的偷食人妻 ,  取名為 A 啦  , A 樣子同打扮跟一般師奶無咩分別 , 身材不太特出 , 大約5尺3-4吋高 , 上圍34 C - D左右 , 因為生過所以有個小肚腩  , 大家初時只係正常搞野 , 但日子久了我慢慢發覺到 粗暴D對A , 佢就愈興奮 , 例如一邊做一邊大力揸佢對波 , 扯佢Lin頭 ,  打佢屁屁 , 總之要有痛A就愈易有高潮 , 不單單一次 , 分分鐘鐘連續幾次的高潮  , 如是者經過幾次約會後 , 我終於引唔住問佢 , 係咪有D被虐傾向 , A 亦直認從被虐中得到快感 , 從馴服於男人胯下得到高潮 , 本主亦從支配 , 施虐中得到興奮 , 從此A就以主人稱呼我 , 開始左大家的主奴的關係
之後每次我都會諗D方法虐待A , 今次就寫下A 最high個次
有日去開房 , 我就命令A 先入房除哂衫褲 , 跪低開門迎接我 , 一入房我就借頭借路發佢圍 , 折磨佢
我 : 賤人做咩咁遲開門
A : 主人 ,  我剛剛向度較緊水,,,,,,,,,,,,,
話音未完我就一巴煎落A對波度
我 : 仲駁咀  (手已在大力揸A)
A  : 主人對唔住 , 係,,,,,,,,,,,,,,,,,,賤,,,,,,,,,,,,,,,奴,,,,,錯啦 ( A在痛與興奮中)
大約揸左1 分鐘   我 : 賤人 , 今次放過你 , 再有下次駁咀駁舌 , 波都揸能爆你 (揸到對波紅哂 , 自已都有D唔忍心 )
A  : 知道,主人 , 等賤奴幫主人除衫沖涼
當A企起身除完衫扶我準備入廁所之際 , 我再一巴打落佢對波度
我 : 屌你呀 , 邊能個俾你企起身 , 爬入黎呀
A  : 對唔住主人 (即時爬低)
我 : 屁屁抬高D 呀 ( 一巴輕輕打落屁屁度)
入到去沖涼 , 我命令佢跪向旁邊 , 任由我身上的水打落A塊面度 , 唔準擋唔準避 , 洗一陣就質A去含 , 下下頂到準 , 當A 有D 頂唔順 , 開始無含得咁入時 , 我就鍊住佢個鼻 , 再塞入D  , 如是者插左佢個口10分鐘 , 望住佢痛苦中帶享受的淫樣 , 終於忍唔住先射一炮精華俾個賤人 , 見佢吞左我D精華 , 再賴番乾淨我支棍個冧樣真係興奮非常  , 沖完涼就到上床玩戲肉了 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
今晚就寫住咁多先................................待續

你好撚勁呀!

好難接受…

引用:
原帖由 20120816 於 2013-3-18 09:30 PM 發表 查看引用來源
你好撚勁呀!

thx師兄

引用:
原帖由 emilyfanhereiam 於 2013-3-18 09:42 PM 發表 查看引用來源
好難接受…

好似之前有位師兄咁講 ...你鍾意玩呢D重口味的 , 可能會覺得好玩 , 但如果你唔玩的可能會覺得變態 , 玩重口味我從來不會強迫對方做佢唔願意做的事

我一樣係俾人開發,條女中意俾人侮辱,用粗口屌得佢越勁佢越high中意人地令佢覺得自己好下賤…又勁中意痛,中意大大力打佢對波同籮柚,meet佢linlin, 總之就係要痛佢先high…

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2013-3-18 10:23 PM 發表 查看引用來源
我一樣係俾人開發,條女中意俾人侮辱,用粗口屌得佢越勁佢越high中意人地令佢覺得自己好下賤…又勁中意痛,中意大大力打佢對波同籮柚,meet佢linlin, 總之就係要痛佢先high…

http://i.188channel.com/d/imag ...
遇到同道中人, 師兄你好

引用:
原帖由 kenji8383 於 2013-3-18 09:26 PM 發表 查看引用來源
Hi all , 一路見咁多引版的師兄師姐講述自己的經歷,搞到我都引唔住分享下 , 第一次出post , 寫得唔好請見諒
話說由3年前第一次玩主奴 , 之後就愛上了 , 前後我有3個奴
還記得當 ...
幾精彩,寫多D

引用:
原帖由 kenji8383 於 2013-3-18 09:26 PM 發表 查看引用來源
還記得當 ...
睇字都覺得好痛= =

引用:
原帖由 MissTanzanite 於 2013-3-18 11:21 PM 發表 查看引用來源睇字都覺得好痛= =
聽聽冇奴性,係咁架喇:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆