上一頁下一頁
發新話題

同哥哥的親身經歷-3-p.1 p.8 p.19

收藏  |  訂閱
360  97.5k

同哥哥的親身經歷-3-p.1 p.8 p.19

我系新人,,第一次開poz 講得吾好踩得甘盡丫xdd
講下我小小背景先;
其實我身材吾算好突出,,有少少肥,,波波吾算大(34C)到喇~既然第一次來...就分享下我同哥哥的經驗喇。

我同哥哥一齊住既....其實佢吾系我親哥哥來嫁~
哥哥系孤兒,佢系我爸爸的朋友個仔,我出世的時候佢已經系度嫁喇...
一直都以哥哥丫妹做稱呼的,佢對我仲好過對佢女朋友,曾經以為佢中意左我~
直到一年前的晚上,個晚同我前男朋友分手,極吾開心,所以同我班好姊妹去LKF飲酒喇~
個晚系lady's lighrt,特別多女個場就吸引到好多仔喇......我班姊妹就去搵食,只得姊妹A陪我飲酒傾計,
飲左陣有個男仔望住我地好耐,走左埋來搭我地傘
仲拖左我fd去跳舞......張枱得返我一個~甘唯有禁下電話喇,,,
正當我拎個電話出來的時候,坐隔離枱的男仔(W)走左過來,
由佢坐埋來開始佢對眼系我波波度,冇離開過....個晚我著住黑色低胸迷你裙,,我冇著bra嫁
W:你做咩甘靜一個人?
我;我d姊妹出哂去搵食
W:甘你搵到食未丫?
我:我吾系想來搵食嫁
W:甘你來只系飲酒?
我:我岩岩失戀,好吾開心
W突然間攬住我,叫我吾好吾開心,但其實我系嚇左一跳,我又好順意甘訓左佢度
佢都幾令仔嫁,26歲,D肌肉好結實....之後佢同我講,
W:其實我系個邊留意左你好耐我:下....系咩?(其實我好開心)
W:我覺得你好純,好令我:多謝你讚我講完泥句佢就咀左埋來....我又不其然甘回應佢,,打左5分鐘的車輪
之後佢拖左我入廁所,其實我想推開佢,但佢用好溫柔的咀錫我..真系覺得好舒服好體貼,
手就開始吾聽話..由於我著住低胸的..當然好順手喇~先隔住衫揸我波波...我又細細聲甘呀呀~~
之後佢拉底我條裙,揸到我好high,之後佢

便把頭埋首著我奶奶,一邊的在聞一邊話:好香啊!

之後仲

用佢好溫柔的舌奶我波波,真系好舒服,我忍吾住呀左一聲,佢聽到我呀呀聲~
就開始變本加勵..

又奶又

搓揉..系甘搓..

搓左都吾知幾耐~我已經比佢溶化了....
佢抱我坐系洗手盆,一隻手轉移到我妹妹喇~

玩我d毛毛又用手指玩豆豆....呀呀呀~好正好high~
佢另一隻手系我波波度冇離開~

咀咀又同我車輪緊~我完全好enjoy好正~由於個一格廁所系殘廁..

冇咩人會用所以好順利~

然後我都吾輸洩,解開佢皮帶同除褲..拎左佢嘩.....
巨鳥~正丫"用手系甘chok系甘chok,一下細一下大..

我feel到佢high high地

,我就同佢轉位,佢坐系洗手盆我樽左系度~

我就開始用口喇.....先系佢鳥頭用舌打圈,,再一吸來一下快既~~爽喔!!

佢就上下其手.....一隻手安撫我妹妹....一隻手系度揸我波波~系我含巨鳥之時又呀嗯甘聲....

令到佢更加high~抱起左我坐洗手盆,,再車輪左一陣.佢又用佢好溫柔的舌頭開始錫我同奶我耳仔(好敏感的地方)

我愈來愈high喇.....W:系咪好舒服好high 我:嗯(我舒服到答吾到) W:好香喔!! W:想吾想再high D? 我:呀呀嗯(已經舒服到吾識講)

之後佢除左我底底,,,用舌頭奶我妹妹...我仲high..又奶我豆豆..我已經吾識比反應~只系呀呀呀聲.....佢用手指系甘抽插~好正...

我仲系甘讚佢好西利...佢就好似著左魔甘~然後我諗佢已經忍吾住喇....拉高我隻腳....佢巨鳥就插左入我妹妹度~

系甘好快甘抽插...我忍吾住大聲呀呀呀~好正丫....郁快d~好high丫....快d~快d~~插入d"我好舒服丫~~

之後轉左狗仔式,佢轉我身.我就撓高個patpat,佢系甘打我patpat..勁曳囉~~

之後系甘用舌奶我patpat...我:快d插我喇~ W:你好淫蕩喔!!我中意~

二話不說已經插左入來...系甘抽插...系甘一下快一下慢~再來一下快快快...呀我好high丫~

好熱丫.....巨鳥同妹妹都好熱丫"最後中出左.....(待續)

支持!!!:smile_40:

先支持, 不過同哥哥有咩關係呢?

你不是寂寞左好耐咩

你真系叻....第1xd
引用:
原帖由 喜愛奶西 於 2013-3-4 02:37 PM 發表 查看引用來源
支持!!!:smile_40:

多謝你....未到戲肉嫁~
引用:
原帖由 lifa.cpa 於 2013-3-4 02:41 PM 發表 查看引用來源
先支持, 不過同哥哥有咩關係呢?

泥個系一年前發生嫁喇~
引用:
原帖由 指來指去 於 2013-3-4 02:42 PM 發表 查看引用來源
你不是寂寞左好耐咩

引用:
原帖由 sex_baby1992 於 2013-3-4 02:45 PM 發表 查看引用來源
泥個系一年前發生嫁喇~
你都唔算新啦...都開左兩個post啦...haha

e~~甘人地真系吾識丫嘛
引用:
原帖由 指來指去 於 2013-3-4 02:48 PM 發表 查看引用來源

你都唔算新啦...都開左兩個post啦...haha

支持
你哥哥由你出世嘅時候已經係度.___.
但係你對佢嘅感情唔止兄妹咁簡單?
一齊大嘅男女通常都唔會對對方有興趣

不過好好奇你同你哥哥發生左咩事xdd

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆