上一頁下一頁
發新話題

又比叔仔食多次

收藏  |  訂閱
2.9k  138.0k

又比叔仔食多次

又過在兩日我叔仔又打比我,再SEND在張相過呢係我騎住他呢影,而他雙手就出盡力揸我個胸,搞到留在好多他的手指印係到,係相下留在個時租洒店地址同間酒店名,係黑天鵝係亞皆老街,我沒得唔聽話,依他的指示穿在條火細色窄身裙,內裏穿在個火紅色喱士BRA同喱士UNDER,再穿對白色三寸高踭鞋,上去個間酒店要經過一條好長好長的樓梯,上去個條樓梯當中要經過間麥xx的廁所,個時係下午兩點幾好多人見到我一個女人行入間酒店到,可能他們都估到我入去酒店到做咩,我叔仔仲要化一個勁娘的妝,遮係個D淺籃色的眼影個隻呢,我的腳步聲咯咯聲的清翠聲音係條樓梯來來回回的響起,個條樓梯好似行在兩個鍾甘呀,終於到間酒店門口,係沒柵門架姐係門想開個隻,個管房呀姐一見到我就叫我去5号房,從管房呀姐個到行去係短的路程,我去到門口推開到門,就見到我叔仔好熱情甘行過呢,入在去我就轉身想柵門個時他係我背後攬住我係到狂鍚我耳珠,仲按我係到門到就係到吻我,雙手就我雙肩係到掃下掃下,就係甘隔住條裙都掃到我兩邊bra帶係條裙入面向兩邊跌在落呢,跟住他雙手移到我胸前拉住我條裙的對胸拉鍊一直拉到落肚臍個個位到,我個小腹係到一收一宿,跟住他把我轉身對住塊鏡,再拉我條裙兩邊除下就係甘跌在係地下到,我全身得一個紅bra同條同色under同對白色高踭鞋,矯起雙腳坐係床邊到,我叔仔就捉住隻腳從小腿一直摸到隻鞋到,按住個鞋踭輕易甘就除在我隻鞋,輕捏我的腳趾,然後到另一隻腳,跟住放平我雙腳再打開小小,他個頭埋係我大比的盡頭好細力的舔在一下,舔到我全身震在一下,我叔仔抬起頭望在我一下,笑淫淫甘同我講呀嫂我未呢呀,他再問我上次係屋企係唔係比他卜得好high呢,我只可點頭,他沒再舔係用雙手除在我條底褲放係手到聞,一邊聞邊索好香呀嫂條褲都香個人呀,然後佢袋起在我條內褲係個背包到,我同他講我條裙甘窄沒在條內褲我點走呀我求他比反我啦,他話做完就想下比反我,於是我又再一次同我叔仔開波,不過佢話叫我自己除在個bra先係自願woo,我唯有聽他話除bra,雙手伸手去背部解開在個扣,個bra就離開在我身體,我叔仔就雙手抓住我對乳房狂啜,條脷係甘奶我lin頭.係他又奶又啜下我lin頭好快硬在,凸在出呢,然後到我同他口交,我一野就吞在他條野入我口到,再用條脷奶我叔仔個龜頭,條脷係他的龜頭到打轉,再舔條龜裂個到,然後張叔仔條野全吞入口內,叔仔就叫我吐他條野出呢,再問我一次準備好未呀嫂我地來啦,我都未回答我叔仔他個龜頭就頂在入呢仲係沒用套tim,我一邊比他頂在入呢,同他講不如用返個套先啦,但係他沒聽我講仲越插越快,仲慢慢推高我雙腳除住他的速度不斷加快,我的呻吟聲亦都叫得好大聲,點解他就甘插我都叫得甘大聲,因為除在插仲係我陰道內打轉,可能沒套的關係下,他的柱身上的青筋磨擦我的陰道內璧,比他磨到我一下一下的收縮,他再一次笑淫淫的同我講呀嫂妳夾得我好爽呀, 不如比我射一次入去呀,沒甘岩就中既好唔好呀,我緊係say no 啦萬一真係有在點搞呀,好彩他最後都打消內射的念頭,因為他都唔想有麻煩嗎,我再同他講如果你插得爽不如換多幾次花式唔係一樣,最後他都同意,他終於抽在係我陰道內個條野出呢,個龜頭到沾有好多我的分泌白白的有小小透,全條柱身都係,他又開始發功又想再霖我d個大嫂,於是我跟手接個他手上的dom dom,再用條熱毛巾幫他清潔,我用條毛巾包住他條野,上上下下甘搓,搞到都好乾淨後我就用口幫我個叔仔帶反個套,再背向他爬好個姿勢我再用手抓住自己個pat pat分開小小,等他方便入呢嗎,他一插在入呢我丫一聲叫在出呢,個下感覺好充實同有種觸電的feel,下下都插到我的花心,我雙手就好肉緊甘抓緊枕頭,而叔仔都有野抓緊就係我雙乳啦,他的下身同我的pat pat不斷發出啪啪聲再加上床的搖擺發出的滋滋聲,他邊插我邊講張床就散啦,我就回頭望住我叔仔講你呀都唔憐香惜玉既,細力d嗎插到人都全身酥軟啦,如果比你大佬知道我地點好呀,他回應話唔怕啦我地都唔係弟一次啦,他再講唔好想講多啦他又再問我,他插得我開唔開心先,我又再一次點頭,我個嘴做在個嘴形講不如再轉花式啦,他見到我個嘴形就好開心,緊係女上男下啦甘樣我地又可以唔分開又可以繼續插,到叔仔睡係床到我地一直沒分開個,我雙手按係他結實的胸膛上,然後我一前一後的搖動我下身,除住我下身的搖動上身的雙乳都一齊搖動,我個叔仔見到我對37f雙乳忍唔手到用力一抓,我又再一次全身發軟,就係我發軟的一核他射在啦.我地休息在一鎮,他又同我濕吻條脷係雙方個嘴到互有來住交流口水,吻吻下又再硬在呀他,然後係到他服侍我,叫我乖乖的訓係床到打開雙腳,他條脷直舔到我的小核到,條舌頭係甘係到打轉仲上下甘撩我再加上用雙指插入我陰道內,又時左時右甘撩,終於比佢撩中在我個點啦,初頭係有小小觸電FEEL然後全身震在一下,拼命再用盡全身力去夾住他的雙指想阻止他的攻勢,慢慢我個人一放軟就標晒水搞到一床都係我的淫水.

第一

引用:
原帖由 20120816 於 2013-2-28 11:51 AM 發表 查看引用來源
第一

慢慢看啦

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-2-28 11:52 AM 發表 查看引用來源慢慢看啦
看完了,想睇37F波波!

引用:
原帖由 20120816 於 2013-2-28 11:54 AM 發表 查看引用來源
看完了,想睇37F波波!

甘快

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-2-28 11:55 AM 發表 查看引用來源甘快
我出名快!

好正,不過隔下行好睇好多

引用:
原帖由 huskey 於 2013-2-28 11:58 AM 發表 查看引用來源
好正,不過隔下行好睇好多

OK 我同你講SORRY先

引用:
原帖由 20120816 於 2013-2-28 11:56 AM 發表 查看引用來源
我出名快!

唔係呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆