上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
165  82.4k

唔好意思各位, 上次個瘋狂元旦夜無時間寫 (蛇年都到了), 唔寫啦, 講返近期d 既嘢, 老公分享靚太已經上哂引, 佢鍾意睇靚太比人吊多過自己黎, 而我亦樂意配合, 因為靚太都好鍾意sex, 今次有幸同靚太玩既係老公的一個細叔伯 (無實際關係), 我地叫佢做發叔, 發叔已退休 (60歲未夠), 老婆走咗好耐, 無仔女, 我只知老公好孝敬佢, 好尊重佢, 一個月有幾日都會同發叔飲茶食飯, 過年前一次飯局, 我覺得發叔望我既眼神好怪, 之後問返老公, 原來老公將靚太d性感相比過發叔睇, 老公仲話發叔睇到有反應......老公問靚太有無興趣引下發叔再同佢玩下, 既然老公同意而我又想睇下發叔頂唔頂得住靚太既引誘.......我們就約發叔上來食飯, 我特登著得性感d (超知裙+低胸上衣), 發叔成晚都望實哂, 食完飯靚太去冲凉, 之後換咗套性感睡衣出黎, 發叔睇到眼都突, 之後老公就話眼訓入房訓陣先, 叫靚太陪發叔傾下計......靚太特登話過年執屋執到好累, 週身痛, 發叔就話幫我按下, 我話唔好意思, 但發叔就話無所謂, 咁發叔就企在梳化後面幫我按膊頭, 按了一陣我就叫發叔企返在前面按, 咁無咁辛苦, 發叔企喺靚太面前, 支炮就對正我, 發叔一路按, 對眼就及實靚太個胸, 我特登係度叫: 啊....好舒服.....啊....發叔你按得好舒服......我見發叔下面已經有反應, 我就將個頭貼住發叔下面, 叫發叔按我個背.......發叔隻手手開始在背面再移入前面, 揸我對波, 我無拒絕, 更加呻吟起來.....之後發叔已經忍唔住將我按在梳化係咁錫我, 錫到我好high, 發叔再拉低我條t-back係咁賴我, 發叔話: 你老公話你好鍾意比人賴....仲話你好多水......真係好多水....好好味.., 我係咁呻吟: 好正....發叔你賴得我好舒服.....啊......., 我忍唔住就除發叔條褲, 已硬哂, 但 size 唔算大, 我含住發叔條炮,  吹咗一分鐘都無發叔就忍唔住射咗....佢話太正忍唔到....我入廁所拎毛根幫發叔清潔....我一路抹一路話想要吖, 我就再同發叔吹....好快發叔就開始硬, 我都唔理咁多, 一下就坐落去, 啊....真係好正, 雖然發叔 size 唔大, 但靚太嗰刻真係好想比人吊, 好舒服, 發叔亦好落力咁揸我, 我係咁叫, 我知老公喺房睇住, 之後發叔將我按在茶機上從後面入, 一路推一路揸我個波, 我特登嗌大聲d,淫d, 等老公聽住打JJ......發叔推咗幾分鐘就出咗嘢, 射哂入去, 發叔仲睇住佢d精在我妹妹度流返出黎........

暫時最多人揀哩3張:

桃紅色果幅
引用:
原帖由 人妻靚太 於 2013-2-25 16:07 發表 查看引用來源
唔好意思各位, 上次個瘋狂元旦夜無時間寫 (蛇年都到了), 唔寫啦, 講返近期d 既嘢, 老公分享靚太已經上哂引, 佢鍾意睇靚太比人吊多過自己黎, 而我亦樂意配合, 因為靚太都好鍾意sex, 今次有幸同靚太玩既係老公的 ...

妳好呀!好耐無見!
引用:
原帖由 人妻靚太 於 2013-2-25 16:07 發表 查看引用來源
唔好意思各位, 上次個瘋狂元旦夜無時間寫 (蛇年都到了), 唔寫啦, 講返近期d 既嘢, 老公分享靚太已經上哂引, 佢鍾意睇靚太比人吊多過自己黎, 而我亦樂意配合, 因為靚太都好鍾意sex, 今次有幸同靚太玩既係老公的 ...

引用:
原帖由 goalyan 於 2013-2-25 04:10 PM 發表 查看引用來源
桃紅色果幅

個效果係夾出黎架咋 :smile_13:

我好中意桃紅色嘛

再配合妳又白又滑雙胸,更正@@
引用:
原帖由 人妻靚太 於 2013-2-25 16:11 發表 查看引用來源

個效果係夾出黎架咋 :smile_13:

張張相都想要

引用:
原帖由 goalyan 於 2013-2-25 04:16 PM 發表 查看引用來源
我好中意桃紅色嘛

再配合妳又白又滑雙胸,更正@@

多謝

靚太唔會同你地玩MSN, LINE, WHATSAPP....等等的 :smile_15:

張張都整大....HAHAH

只係單單睇你既造型.少D定力都爆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆