上一頁下一頁
發新話題

(你想睇我隻鮑嗎~~有相喔)噢!我真係好鍾意俾人口口

收藏  |  訂閱
545  115.8k

(你想睇我隻鮑嗎~~有相喔)噢!我真係好鍾意俾人口口

佢係我一個上網識咗幾年嘅網友,大家一直都冇見過。
咁啱大家新年冇嘢做,佢就提議不如約出嚟食飯睇戲。
出到嚟大家都好投契,餐飯食得好開心。
跟住去睇die hard.佢隻手開始唔多定性,搭下我膊頭,摸下我頭髮咁。
我掛住睇戲,又見佢唔係咁過份就由得佢。
點知佢開始摸我大脾,我撥一撥佢隻手,挨近佢耳邊叫佢專心睇戲。
佢就趁呢個時候咀我,隻手掂埋我心口。我唔敢大力推開佢,驚俾隔離發現...
佢隻手就攝落我裙度摷入去,佢一掂到就話:“wooo..好滑,你冇毛毛嘅?“
我面都紅哂,唔敢望佢同答佢。佢可能見我冇反應,就繼續動作..
手指不停喺度卒我下面,卒到出哂汁咁,佢就拎番隻手指出嚟啜,話:“如果可以直接用口飲你啲汁就好啦“
我仍然係冇望冇答,佢全程戲就係咁用手插住我下面,插到我都失控...

完咗場戲,佢攬住我話不如去爆房,又講:“我直程想而家即刻除你底褲試味“
佢捉住我隻手就拖咗我去時鐘。
入到房佢抱起我掟我落床,扒喺我身上。一路錫一路摷,又錫耳珠,又錫頸..
ummmm ...真係好舒服。佢開始除我啲衫,一路除一路錫。到錫我波波,佢又揸又錫,時而大力揸時而溫柔。
又用牙輕輕力咁咬我linlin...呀,扯linlin啦,呢個時候我真係好想佢快啲插我。我已經濕哂啦!
佢一路向下攻,除埋我條底底,佢停咗動作,抬高我對腳擘大。佢話:“我要睇清楚你隻冇毛鮑,慢慢食慢慢嘆“
佢擘大我下面睇,話:“濕哂啦wo.入面閃令令嘅粉紅色,一定好好食“。
跟住佢就哄個頭埋去索,用脷侵佔我下面。呀!呀~我淨係興奮到舒服到喺度嗌...
佢一路奶一路用手指插我,插到滋滋聲...
我求你快啲插我啦!
點知佢奶咗成三個字都未夠,仲叫我企喺身,佢就跪喺地下,叫我單腳踩上佢膝頭。佢就抬高個頭繼續奶,對手就不停搓我lin.佢奶下停下又望下,我真係好想快啲插插呀!
佢不停咁用脷攻我,一路奶一路濕,我都分唔清係口水定係我自己嘅嘢。身體越嚟越熱,終於我高潮了。佢可能知道我嚟咗,就話:“乜咁易就到咗啦?我仲有耐玩呀!我好鍾意食鮑魚,特別係你呢啲鮑,你有耐受啦!“

...想睇想奶嗎?去我相簿睇:smile_o13::smile_o13::smile_o13:奶下我啦~~~~um?

真正奶西

正呀   支持

引用:
原帖由 renarena13 於 2013-2-17 12:45 PM 發表 查看引用來源

佢係我一個上網識咗幾年嘅網友,大家一直都冇見過。
咁啱大家新年冇嘢做,佢就提議不如約出嚟食飯睇戲。
出到嚟大家都好投契,餐飯食得好開心。
跟住去睇die hard.佢隻手 ...
假圖,作大:smile_o04: :smile_o04: :smile_o04:

引用:
原帖由 owan12345678 於 2013-2-17 01:04 PM 發表 查看引用來源

假圖,作大:smile_o04: :smile_o04: :smile_o04:
我唔放假圖~~100%保証係本人~~:smile_o09:

踩界:smile_38:

引用:
原帖由 lonely30 於 2013-2-17 01:06 PM 發表 查看引用來源
踩界:smile_38:
噢?唔俾照呢d相?
我仲有d勁d架tim~:smile_o04:

SUPPORT:smile_o05:

好正啊!

引用:
原帖由 renarena13 於 2013-2-17 12:45 PM 發表 查看引用來源佢係我一個上網識咗幾年嘅網友,大家一直都冇見過。咁啱大家新年冇嘢做,佢就提議不如約出嚟食飯睇戲。出到嚟大家都好投契,餐飯食得好開心。跟住去睇die hard.佢隻手開始 ...
我要奶:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆