上一頁下一頁
發新話題

辣太:不能遘的秘密‏

收藏  |  訂閱
117  44.5k

辣太:不能遘的秘密‏

本小姐, 今年已3字頭, 一路有用hk discuess,但在引人板沒有發表過 , 見到了很多姐妹有同樣的經歷, 我也開了新account來發表
樣貌可以啦(自問唔是美), 但身材都有D野睇下,  少少肥, 而對乳都幾.....heee..... (所以這acc稱自己辣太 'mrs.hot'),  有機會, 會自拍照比大家睇下.......

現在澳洲定居, 有老公, 結婚都有5年( 當時為了居留便和男友結了婚)。。。有個女 (我兩公婆都做工, 平時老公媽 take care)

自己做Office, 老公大我2年。。。做酒樓。。。佢好好人。。對我好好, 係好老公, 性方面都ok 滿足到我, 我地好仲意玩 role play, 我會買好多唔同的內衣或情趣裝引下佢

不過我地D見面時間好少。。。因為我地上班時間好唔同, 星期六日佢都要返工,特別呢排新年,好忙!!

而我生育之後, 性需要真係越來越大, 成日好想要, 所以成日都會DIY :smile_13:

最近仲成日幻想被某人扑...........(I'm at office now, will say more when I have chance)
--------------------------------------------------
Part 2
嘻嘻。。。。現在公司唔是太忙 Update 下。。(原來可以在同一板Edit, that's good 唔洗要大家到處找!!!)

本小姐,最近開始對其他男人有左性幻想 (可能因同老公做的機會越來越少,  自己近期又在公司睇引板), 一看便不自覺地投入, 有D帥兄姐的經驗,令我心跳一直加快,連腿間亦感到空虛,要夾緊了雙腳來睇,有時真想找個男同事入廁所。。。。

而我對其中一位男同事(我叫佢Mr.X here啦)特別感興趣, 佢都是香港人(公司都有鬼老,旦自己對他們興趣不大), 而那Mr.X 年齡比我細(但佢是Senior ), 高高地, 有玩gym 好Sporty (看起來性能力好勁)。 Mr.X來左澳洲好耐, 英文好好!!!! 因我地同聲同氣, 我好仲意問佢野,最近我好仲意著D低胸衫, 等佢教我野時引下佢, 我亦發現佢真是有偷望wor~ 每次,當我望返佢, 佢就好似很尷尬。

(O~ need go back work~ Will update later)

Part 3 pages 3
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=21503590&extra=&page=3

引用:
原帖由 mrs.hot 於 2013-2-14 07:10 AM 發表 查看引用來源
本小姐, 今年已3字頭, 一路有用hk discuess,但在引人板沒有發表過 , 見到了很多姐妹有同樣的經歷, 我也開了新account來發表
樣貌可以啦(自問唔是美), 但身材都有D野睇下,  少少肥, 而對乳都幾.....heee..... (所以這 ...
好好,支持,等睇相 :smile_47:

外國人妻正

Support. 等你寫多d

引用:
原帖由 33083391 於 2013-2-14 07:17 AM 發表 查看引用來源
好好,支持,等睇相 :smile_47:
heee....上星期買左一件新旗袍過年, 星期一雖然無假放, 旦casual day, 著左上班, 下班後一邊換衫一邊影左D相

大家想睇嗎?:smile_13:

引用:
原帖由 mrs.hot 於 2013-2-14 08:32 AM 發表 查看引用來源heee....上星期買左一件新旗袍過年, 星期一雖然無假放, 旦casual day, 著左上班, 下班後一邊換衫一邊影左D相大家想睇嗎?:smile_13:
想啊 支持外國人妻:smile_40:

我極渴望睇人妻相!
尤其是性感照!
謝謝!

恭祝新禧
祝 出入平安,長做長有,豐胸盛臀,性福美滿。

我想睇!用嚟打飛機!

仲要問
係就即放相啦
我想睇呀
引用:
原帖由 mrs.hot 於 2013-2-14 08:32 AM 發表 查看引用來源

heee....上星期買左一件新旗袍過年, 星期一雖然無假放, 旦casual day, 著左上班, 下班後一邊換衫一邊影左D相

大家想睇嗎?:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆