上一頁下一頁
發新話題

manb寂寞太耐....... 更新#44

收藏  |  訂閱
722  70.7k

manb寂寞太耐....... 更新#44

小妹想出貼好耐,今日好大膽就係到出貼:smile_o05:
件事都好耐之前架啦
打得唔好唔好話小妹喔~~~~

我係個好靜既女仔.. 都比較宅.
樣又唔係令,身材又唔FIT,仲肥肥地,胸又微波,仲要有個肚腩仔:')
所以都無咩自信><
有男仔肯咀我都偷笑啦XDDDDD

之前朋友就帶左D朋友一齊出黎~~咁就識左個男仔..大家都幾好傾..就咁樣FD左
平時都係出下街,食下飯
有次我好累....所以唔想行街就上左佢屋企
開頭大家都好似平時咁傾下計....

之後呢...我入左佢房搵野...
佢行入黎無啦啦咀我,我開頭反應唔到
因為我都單身左好耐啦...無人掂我好耐:smile_o03:
其實我都驚驚地,因為我都好怕醜:smile_o05:

頭一陣我都有推開佢...之後我都無再推啦
咀左陣之後佢就有電話啦

咁我都搵我既野啦:smile_o13:

佢傾完電話,我都唔知佢入番間房,太專心搵野啦!!!
佢無啦啦係我後面攬住我同咀我(其實我都幾鍾意後面俾人攬住既感覺)
但其實我好緊張,個心係咁跳:smile_o05:
我唔敢望住佢........
佢都係咁咀我....因為我都驚驚地...所以無伸利
好快佢就隔住左d衫摸我啦~~xd

之後其實我都仲係好驚架....但佢好快就除左我件3啦
係咁摸我個胸.....咁岩我前面有塊鏡
望住自己俾佢係咁渣落我個波到
其實真係好尷尬架xdddddd

佢跟住就除左我件bra 啦~~~~
係咁渣同咀我...我又怕醜但又想要..haha
之後佢隻手仔都摸我下面啦....
佢隔住條底底...話我係咪好想要..因為濕晒..
我緊係答唔想啦xdddddd

打到呢到先.....
睇下有冇人再想睇落去~~~
希望大家都一齊傾下..

係味錯區丫?

引用:
原帖由 anthonychan 於 2013-2-11 12:27 PM 發表 查看引用來源
係味錯區丫?
SORRY~我唔知道原來唔俾識人既

我都係想分享我既野姐....

我DEL番D野啦咁

引用:
原帖由 manmansweet 於 2013-2-11 12:28 PM 發表 查看引用來源

SORRY~我唔知道原來唔俾識人既

我都係想分享我既野姐....

我DEL番D野啦咁
你應該post 去徵友區,果到大把朋友歡迎你

引用:
原帖由 anthonychan 於 2013-2-11 12:32 PM 發表 查看引用來源
你應該post 去徵友區,果到大把朋友歡迎你
唔洗啦..我只係想講下姐...

識唔識到人我無咩所謂...

支持,我想睇

引用:
原帖由 anthonychan 於 2013-2-11 12:36 PM 發表 查看引用來源
支持,我想睇
你又話話我錯區:smile_o03:

引用:
原帖由 manmansweet 於 2013-2-11 12:37 PM 發表 查看引用來源

你又話話我錯區:smile_o03:
頭先以為你徵友嘛

打埋落去啦

引用:
原帖由 anthonychan 於 2013-2-11 12:40 PM 發表 查看引用來源
頭先以為你徵友嘛
我del左啦..咁樣會唔會好d???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆