上一頁下一頁
發新話題

我真心愛上左一個包養我既男人 - 尋晚, 佢第一次係我身體裡面射精呀

收藏  |  訂閱
491  408.2k

我真心愛上左一個包養我既男人 - 尋晚, 佢第一次係我身體裡面射精呀

最近先係討論區見到依一版, 諗左一排, 我想係依度分享我既秘密.

我阿爸阿媽係我好細個就冇理我, 自己走左去, 我係我阿婆一手揍大既. 三年前, 阿婆過左身, 剩番我一個人係唐樓住, 剩番既錢亦只係夠我用到asso畢業.

Asso degree畢業後, 入左一間公司做文員仔. 老闆 (叫佢做A先生啦) 一個人睇住20人, 好nice, 對下屬好好.

Interview 既時候, 佢大概都知道我既身世, 知道我冇人冇物, 所以有時都會關心下我, 同d同事一齊問侯下我.

入左公司兩個幾月, 有個男同事追我, 追到全公司都知道, 當然A先生都知道, 最後雖然我都冇理個同事, 但係佢都係咁煩住我.

有次忙完大project, 係公司做到好夜, 我落左樓, 因為漏左手機, 上番去, 遇上A先生又一齊走, 就一齊行, 佢忽然好認真咁同我講, 話我係一個好女仔, 如果佢有個咁既女朋友就好喇. 我果刻冇咩感覺. 只係覺得傾下閒偈…

後來有一次, 又係公司冇咩人, 佢叫左我入佢房, 講起追我果個男同事, 然後, 佢同我講, 話其實佢都鍾意左我, 問我覺得佢點, 我話, 我覺得佢係一個好上司, 但係我冇果種感覺, 跟住, 佢深呼吸左一啖氣, 同我講:

「如果佢成日煩你, 我真係可以炒左佢, 而對你, 我會好有耐性咁等, 如果你肯同我一齊, 我會俾個地方你住, 每個月俾一d家用你.」

我果下呆左, 出左去office, 個心跳得好快好快.

中學到大學我都有男仔追, 但係我從來未拍過拖.
果刻, 我冇諗過事情係咁樣發展….

期待下集, 繼續繼續

引用:
原帖由 candymylove 於 2013-1-28 06:57 PM 發表 查看引用來源
最近先係討論區見到依一版, 諗左一排, 我想係依度分享我既秘密.

我阿爸阿媽係我好細個就冇理我, 自己走左去, 我係我阿婆一手揍大既. 三年前, 阿婆過左身, 剩番我一個人係唐樓住, 剩番既錢亦只係夠我用到asso畢業. ...
個男人大你好多?

引用:
原帖由 abs276 於 2013-1-28 07:09 PM 發表 查看引用來源
個男人大你好多?
yes...

引用:
原帖由 candymylove 於 2013-1-28 07:10 PM 發表 查看引用來源

yes...
小心人地有家室,玩下ok既,但係唔好搞到人地妻離子散呀,
我都係asso grad冇耐,我諗我地可以做下朋友

有手有腳﹐出左社會做事仲要人包養?

waiting for you part  2:smile_o06:

佢應該有家室?

引用:
原帖由 abs276 於 2013-1-28 07:09 PM 發表 查看引用來源
個男人大你好多?
40歲?

有錢佬, 玩都玩得豪D

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆