上一頁下一頁
發新話題

秘密樂園 part3 in p.20 相:p.8,9

收藏  |  訂閱
499  118.7k

秘密樂園 part3 in p.20 相:p.8,9

有件事,想左好耐,決定襯今日放假得閒打文就講好耐之前,當時朕都未單身,,,,可惜家唔方便,帶唔到男友返黎大戰但我咁大食,又撞上大食男:smile_40:間中都偷偷帶佢上黎夾好哂家人落左街,佢就上樓!佢買左午餐俾我食但門一關好,佢就推我埋牆,用身壓住我feel到佢下身已起左身,頂住我我都唔記得當時佢講咩,只記得雙手已玩緊我波波then佢話想要左好耐,坐下拎條腸出黎,要我服待下佢佢以前未俾人含到想射過:smile_27:我心想可能以前含佢既人唔夠勁:smile_30:我伸條利出黎,輕掂佢個磨菇頭佢已敏感到震左下圍住個磨菇兜圈,佢用手捉住我個頭用手指掃我面珠我將磨菇慢慢含入咀用咀唇一出一入咁刺激佢個磨菇邊搞到佢已喘氣同低沉咁呻淫,,,,part2佢在享受之餘,都無忘記我波波伸手想除我件衫,但因為随時要走鬼所以唔除得!!!佢唯有伸入衫領黎揸!!!又揸又掃lin lin....搞到我下面好濕pat pat係咁扭,自己磨擦自己咀就再大力少少黎含腸含得越黎越入,用磨菇頂住我喉嚨我:舒唔舒服!?佢:呀~~好舒服~呼~好爽!我:厂有無想射!?佢:有~呼~~忍緊唔射住呼~~~我就好魔鬼地更加把勁!!用力邊啜邊用利撩條腸!!突然!!!!!!!!有開門聲!!!我地即各自整理衣服!!!!!排排坐扮食嘢!!!!!!!

引用:
原帖由 toathena 於 28/1/2013 12:25 發表 查看引用來源有件事,想左好耐,決定襯今日放假得閒打文就講好耐之前,當時朕都未單身,,,,可惜家唔方便,帶唔到男友返黎大戰但我咁大食,又撞上大食男:smile_40:間中都偷偷帶佢上黎夾好哂家人落左街,佢就上樓!佢買 ...
跟住呢!

乜而家單左身啦咩?
含到射..

第一個支持
硬硬地添:smile_o05:

引用:
原帖由 hkfired 於 2013-1-28 12:31 PM 發表 查看引用來源跟住呢!
煮個麵,食住打得唔得:smile_34:

引用:
原帖由 ohdear 於 2013-1-28 12:31 PM 發表 查看引用來源乜而家單左身啦咩?含到射..
單身左幾個月啦

引用:
原帖由 toathena 於 28/1/2013 12:25 發表 查看引用來源有件事,想左好耐,決定襯今日放假得閒打文就講好耐之前,當時朕都未單身,,,,可惜家唔方便,帶唔到男友返黎大戰但我咁大食,又撞上大食男:smile_40:間中都偷偷帶佢上黎夾好哂家人落左街,佢就上樓!佢買 ...
用條脷係冬菇頭上轉來轉去真係好正:smile_35:

引用:
原帖由 abb3164 於 2013-1-28 12:31 PM 發表 查看引用來源第一個支持硬硬地添:smile_o05:
多謝硬都唔準j:smile_34:

引用:
原帖由 toathena 於 2013-1-28 12:33 PM 發表 查看引用來源
單身左幾個月啦

晒左...:smile_o08:

引用:
原帖由 toathena 於 28/1/2013 12:33 發表 查看引用來源煮個麵,食住打得唔得:smile_34:
好,慢慢,唔好急,不過要快

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆