上一頁下一頁
發新話題

真空倒數夜>< update on p.5 #66

收藏  |  訂閱
68  35.3k

真空倒數夜>< update on p.5 #66

大家好@@小妹其實一路都有睇開e個版 但一路都係做cd-rom 連ac都吾開XD 近日終於下定決心開反個ac同大家分享喇><請大家支持下:smile_40:先簡單介紹一下自己:smile_40:小妹係九十後 仲讀緊書 有個男朋友仔 都係九十反不過就大過我 讀緊1d文憑咁。 小妹個樣就吾係話好索 皮膚有d黑 但身材搭夠:smile_34: 有170cm 有腰 瘦底 惟一吾好就因為瘦底所以上圍冇乜睇頭 不過夠洗就得拉!而小妹男朋友仔 真係好令仔:smile_40: 高我半個頭 又識打扮 好多fd都問我點溝反尼:smile_45: 事實係佢溝我哈哈好喇入反正題先 話說倒數果日等男朋友仔放工就出去同佢食飯 等野食尼果時我地將手爭放枱面 我就有個小習慣 就係鍾意將隻手掃尼掃去 掃掃下發現 竟然入面真空@_@ 原來出尼果時太急 吾記得著bra>< 男朋友仔見我面都紅晒就問我咩事我好怕醜好細聲咁講:我吾記得著底衫>< 男朋友聽完問左句:真咖?似乎有d興奮哈哈食完飯 咁早去尖咀又冇野做 惟有周圍行下拉 突然男朋友仔話:咁凍 不如我幫你取暖拉:smile_34:之後就拉左我去後樓梯:smile_44:入去之前男朋友仔問我:尼完m未? 好可惜我係未咖 結果男朋友仔有d失望咁拉左我入去入到去坐係樓梯到就開始打車輪男朋友仔隔住我件打底衫係咁摸 仲同我講:真空好好摸呀 以後都真空出街拉好冇 我緊係話吾好啦!今日一時大意先吾記得左咋><之後男朋友仔伸左隻手入去 隻手好凍呀>< 凍冰冰既手輕輕係lin頭到打轉 真係另一種享受跟住男朋友仔拉左我起身 面對面跨坐落佢到 佢既弟弟就隔住條褲硬一硬 頂住我妹妹 一路打車輪一路摷 一路磨 搞到我好快就出晒水喇><可惜尼m冇得摷埋妹妹...車車下 男朋友仔拉左我起身 話企係到就位d 就推左我埋牆咀 仲攞埋佢弟弟出尼 捉我隻手落去摸 一路摸 弟弟就一路變大變硬 令我更用力去chok 而男朋友仔就好落力咁挽我linlin 一時引好大力咁揸落去 勁痛 不過好爽~~男朋友仔又吹下我耳仔 踢下我條頸 再揭高我件衫 一野含落linlin到 又啜又奶 似有還無既感覺真係好爽 可惜企係到吾就位 佢啜左一陣就上反尼同我車喇佢上反尼之後 係我耳邊講:快d我就好努力咁chok呀chok 男友仔就摸落我pat pat 佢成日都話我patpat 好好摸咖跟住佢忍吾到手 想從後用手指插入尼 我其實濕晒 但又好多血..結果佢隻手指全部都係血....chok左好耐佢先射 攰到我呢..但係佢又勁快硬反 真係好恐怖:smile_40:佢仲想我幫佢打多次 但係再打就尼吾切去倒數喇 因為我地去尖咀都要成個中!等佢冷靜反我地就走喇待續....

支持!
多d update~

引用:
原帖由 曳小妹 於 2013-1-3 06:50 PM 發表 查看引用來源
大家好@@小妹其實一路都有睇開e個版 但一路都係做cd-rom 連ac都吾開XD 近日終於下定決心開反個ac同大家分享喇>< 男朋友仔見我面都紅晒就問我咩事
我好怕醜好細聲咁講:我吾記得著底衫>< 男朋友聽完問左句:真咖?似乎 ...
支持

多謝晒大家>< 岩岩開ac吾多識用...多多包容><

支持師姐xd

引用:
原帖由 emilyfanhereiam 於 2013-1-3 07:17 PM 發表 查看引用來源支持師姐xd分享多d ma?
都要你地支持下先得咖>< 睇尼你同我差吾多大咁哈哈

引用:
原帖由 曳小妹 於 2013-1-3 07:25 PM 發表 查看引用來源
都要你地支持下先得咖>< 睇尼你同我差吾多大咁哈哈

我一定細過你xd
我仲有二十幾日生日,到時我會公佈我幾歲xd

點解咁多人睇冇咩人留言咖>< 支持下拉話晒第一次出po:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 emilyfanhereiam 於 2013-1-3 07:28 PM 發表 查看引用來源我一定細過你xd我仲有二十幾日生日,到時我會公佈我幾歲xd
哦!曳曳喇你 細細個睇埋d衰野><

引用:
原帖由 曳小妹 於 2013-1-3 07:30 PM 發表 查看引用來源
哦!曳曳喇你 細細個睇埋d衰野><

哈哈,細個都睇得既~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆