上一頁下一頁
發新話題

晨操

收藏  |  訂閱
572  43.3k

晨操

我噚晚同個衰佬一戰三個女人係床到,每人射在三次,最後大家都睡在,我係最早醒個個,就包住張床單就想去沖涼,諗住都未有人醒就連門都到柵,張床單就掉係廁所門口到,就全裸入在去,搽在沐浴露先搓在自己個胸,個粒LIN LIN有幾個印係到,係個死佬咬架,可能我太全神集中係到沖涼,完全唔知到有人入在呢,突然有人從後抱住全裸既我,係我老公話等他幫我沖涼,他一隻手就摷我陰唇,我個身體好唔掙氣,心想衰女呀又出水啦,他洗走我身上的泡泡,然後扶我係洗手盆上,打開隻腳我老公又埋頭係我雙腳盡頭,再一次用條脷撩開我陰唇再上下甘掃我粒小核,跟住沒舔就爬上呢,分開我雙腳去勾住老公條腰,他的嘴就吻我的嘴條脷就送入我嘴到,第一次試到自己的淫水味道,都OK甜甜地,然後我老公條棒棒就直送入我的陰道內,我一邊比他插入呢,我就話老公呀噚晚你仲唔夠呀,唔信你睇下我地張床到仲有二個女人係到呀,他一邊聽一邊開始抽插,我邊呻吟沒耐我地就改在個姿勢等我老公可以從後插入呢,插到啪啪聲,就係甘我地兩公婆就係甘係個廁所到過在個二人世界,最後我同老公口爆仲吞在入肚.

你老公性能力真勁 性鬥士

回覆 1# 的帖子

比人插咗頭香 :smile_o03:
jenny姐.

引用:
原帖由 埃里黑 於 2012-12-16 11:38 AM 發表 查看引用來源
你老公性能力真勁 性鬥士

係超勁個隻呀

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2012-12-16 11:39 AM 發表 查看引用來源
比人插咗頭香 :smile_o03:
jenny姐.
唔好:smile_o03: 啦

回覆 3# 的帖子

Jenny 媽, 可否改改d字d顏色,
睇得好辛苦, 浪費您d心機.

真係唔上床都無得休息:smile_o15:

咁無噪醒出邊兩個 :smile_o05:

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2012-12-16 11:42 AM 發表 查看引用來源
Jenny 媽, 可否改改d字d顏色,
睇得好辛苦, 浪費您d心機.

真係唔上床都無得他息:smile_o15:
唔好啦

引用:
原帖由 ajenny 於 2012-12-16 11:41 發表 查看引用來源
唔好:smile_o03: 啦
唔好咁大聲, 比ZITA 同佢個FD 乘虛而入, 喂您老公隊尾.
插您 .. :smile_o13: 再插您  :smile_o13:

ZITA 佢個FD 係唔你 "公"呢架?

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2012-12-16 11:47 AM 發表 查看引用來源

唔好咁大聲, 比ZITA 同佢個FD 乘虛而入, 喂您老公隊尾.
插您 .. :smile_o13: 再插您  :smile_o13:

ZITA 佢個FD 係唔你 "公"呢架?
ZITA個FAN係公架

引用:
原帖由 ajenny 於 2012-12-16 11:49 發表 查看引用來源
ZITA個FAN係公架
SUNDAY, 叫醒佢地再重賽啦 :smile_o10:.

宜家, 您老公呢:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆