上一頁下一頁
發新話題

同師姐浴室大戰

收藏  |  訂閱
160  43.9k

同師姐浴室大戰

早前同某師姐,叫佢b小姐
佢話自己好矮,好瘦,得32b,但影相又幾大波,好圓好挺,咀成個含撚咀
約左佢太子等,真人真係得5尺二,著全黑色ol裝黑絲,引死人
好細粒得廿幾歲好可愛似小妹妹,好怕醜無直望我,我話陣間咩都見哂,怕咩,上到房就另一個人,主動幫我除衫,話幫我沖涼,本來想除佢衫。佢自己就除哂,對波估有32c,話你邊有咁細,摸下佢就叫,話好舒服好想要,就拉佢去浴室,佢真係成個小奴問我主人水會唔會太熱,較好就主動幫我摔番梘,跪起來幫我沖,成個大爺咁,話細佬硬哂,佢就跪企含我,佢個口好勁。條脷係龜頭打圈,又識成條含,又主動奶袋袋,對眼好姣,好似想扑咁款,就推佢落地下,用屎忽對住我,壓住佢扑,以為無前戲佢會乾,原來超級多水,一插就叫,話主人唔好,我話有得小奴你出聲?就一時出,一時突然大插,每插一次就叫,叫到我要掩住佢個口,再從後抱住係到插,嗌到叫救命,喊哂,又玩下佢波波,粒的硬哂紅哂,佢更加叫到無聲,想暈咁既款,扑左好多次就叫佢口爆,佢食完仲吞埋話好多謝,真係好乖

樓主真幸運

引用:
原帖由 hugo22 於 2012-10-22 11:11 PM 發表 查看引用來源
樓主真幸運
你都得架

引用:
原帖由 羊仔小賢 於 2012-10-22 23:09 發表 查看引用來源
同師姐浴室大戰                                                                                                        

早前同某師姐,叫佢b小姐
佢話自己好矮,好瘦,得32b,但影相又幾大波,好圓好挺,咀成個含撚咀
約左佢太子等,真人真係得5尺二,著全黑色ol裝黑絲,引死人
好細粒得廿幾歲好可愛似小妹妹,好怕醜無直望我,我話陣間咩都見哂,怕咩,上到房就另一個人,主動幫我除衫,話幫我沖涼,本來想除佢衫。佢自己就除哂,對波估有32c,話你邊有咁細,摸下佢就叫,話好舒服好想要,就拉佢去浴室,佢真係成個小奴問我主人水會唔會太熱,較好就主動幫我摔番梘,跪起來幫我沖,成個大爺咁,話細佬硬哂,佢就跪企含我,佢個口好勁。條脷係龜頭打圈,又識成條含,又主動奶袋袋,對眼好姣,好似想扑咁款,就推佢落地下,用屎忽對住我,壓住佢扑,以為無前戲佢會乾,原來超級多水,一插就叫,話主人唔好,我話有得小奴你出聲?就一時出,一時突然大插,每插一次就叫,叫到我要掩住佢個口,再從後抱住係到插,嗌到叫救命,喊哂,又玩下佢波波,粒的硬哂紅哂,佢更加叫到無聲,想暈咁既款,扑左好多次就叫佢口爆,佢食完仲吞埋話好多謝,真係好乖
呢個32C真乖,我都好想識佢,同佢扑番次!

引用:
原帖由 羊仔小賢 於 2012-10-22 11:15 PM 發表 查看引用來源

你都得架

無呀,我都識唔到師姐

支持!

引用:
原帖由 hugo22 於 2012-10-22 11:22 PM 發表 查看引用來源

無呀,我都識唔到師姐
努力pm

引用:
原帖由 failaw3262 於 2012-10-22 11:37 PM 發表 查看引用來源
支持!

謝謝捧場

多謝與32C妹妹開心大戰報告!

引用:
原帖由 羊仔小賢 於 2012-10-22 11:58 PM 發表 查看引用來源
努力pm

哈哈,好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆