幾年前見網友既故事(己更新)

收藏  |  訂閱
16  4.9k

幾年前見網友既故事(己更新)

又係幾年前既事,我上網識左個女仔,當時已經凌晨1點幾,佢話想見面,咁我見面之前已經講好要點玩,要佢做我女奴,佢初頭話好!約左0係某個地方等,佢帶我去佢去開既賓館!佢黎之前我叫佢著裙唔准著底(我鍾意女仔咁著),入到房之後,我拉高佢條裙睇下有無著底褲,果然無著底,我就讚佢乖!我仲問佢頭先坐車黎個西有無濕,佢答我有!之後佢除晒0的衫同裙,0個間房有塊鏡,我拎張登叫佢面向塊鏡坐,咁佢聽話坐左0係度,我叫佢將腳張開,望住塊鏡,當時我同佢都0係鏡度見到佢個西,佢怕羞唔敢望,我就命令佢望住!佢望住左之後我就用手指磨佢陰核跟住講:妳見唔見到我玩緊妳個西?女仔最私隱既部位?佢初頭無答,仲好怕羞咁唔係正面望鏡,係低低地頭,對眼向上望!我再問多佢一次見唔見到!佢答:見..見到!

之後上返床,本身我叫佢用屁股向住我用手指擘大個西比我睇,但佢怕羞唔肯,咁我就叫佢幫我含,含一陣之後叫佢訓低開始吊佢,好濕!我插左好耐都未射,但我突然扮野呃佢話:我唔得啦,就射啦!因為當然我無戴套,佢怕會有BB,所以好驚咁不斷搖頭話:唔好呀!唔好射0係入面!(好有強姦FEEL,我鍾意)最後再插多一陣我就拎返出黎射0係佢個肚度!

支持..................

引用:
原帖由 香討引版 於 2012-10-16 05:27 發表 查看引用來源
又係幾年前既事,我上網識左個女仔,當時已經凌晨1點幾,佢話想見面,咁我見面之前已經講好要點玩,要佢做我女奴,佢初頭話好!約左0係某個地方等,佢帶我去佢去開既賓館!佢黎之前我叫佢著裙唔准著底(我鍾意女仔咁著),入到房 ...
去馬?

等睇下集~~~:smile_40:

支持

正!!

推返上去,更新左

支持支持!!

再嚟唔該

你就好喇食到好野

前往最後回覆