新手~想和我這小妖精分享一下看片的樂趣嗎?除了看片,有經驗來指教指敎嗎?

收藏  |  訂閱
33  3.1k

新手~想和我這小妖精分享一下看片的樂趣嗎?除了看片,有經驗來指教指敎嗎?

我打字很慢,請見諒! 我喜歡看A片,動漫的,真人的,但愛看有劇情的,有前奏先會HOT。有點野性更喜歡。以前試過在巴士上....公園....OFFICE...沙灘度...不過未試過車震:smile_13:。我都喜歡69,但另一半話唔衞生喎!

因為我係新手,回覆唔到短訉,請見諒吧!:smile_o09:

因為你太短啦!
你寫返個故事出黎會好D

引用:
原帖由 htchxh 於 2012-8-29 01:50 AM 發表 查看引用來源
因為你太短啦!
你寫返個故事出黎會好D
咁要幾長?

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-8-29 01:51 AM 發表 查看引用來源

咁要幾長?
簡單講下你岩岩睇片...睇咩片之後點....
:smile_o12:

你要係內容寫下故事:smile_o06:

你6野幾長...個估事就有幾長啦....

引用:
原帖由 htchxh 於 2012-8-29 01:53 AM 發表 查看引用來源

簡單講下你岩岩睇片...睇咩片之後點....
:smile_o12:
一個樣靚身材正的女網球手在熟睡中,被3個有相機的男人進入睡房,慢慢的打開了被

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-8-29 01:58 AM 發表 查看引用來源

一個樣靚身材正的女網球手在熟睡中,被3個有相機的男人進入睡房,慢慢的打開了被
:smile_o12: 好好!但你將ED內容改返係「#1」呀!唔係又俾人DEL架啦

回覆 7# 的帖子

開始被人拍照,他們忍不住開始摸她,熟睡中的她驚醒了,被其中一人按著,叫不醒另一個同伴

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-8-29 02:02 AM 發表 查看引用來源
開始被人拍照,他們忍不住開始摸她,熟睡中的她驚醒了,被其中一人按著,叫不醒另一個同伴
:smile_o05: 即係房入面有兩個女仔?

前往最後回覆