48 12345
上一頁下一頁
發新話題

CP sn 去後感

收藏  |  訂閱
47  10.7k

CP sn 去後感

昨晚去了 CP 天鵝湖路某 SN(唔開名喇),有五百、六百、七百,可供食用的只有六百、七百,
五百的囡囡真係差 d 喇。呢兩種仲係佔大多數,可能係 Father's Day 又好夜先到(午夜兩點),人流不多,
食個大餐要成港幣七百幾、八百幾。加上搭車、食飯、去 K ,又跌左1.7 k.......
感覺上好似無乜野做過咁,
而家已經諗縮數,唔向 K 度搵女,去 SN 過夜慳番 d.....
以前,一個月三次 CP 好平常,現在一個月一次。:smile_39: :smile_39: :smile_39:

仁K無以前咁好玩啦,K囡又串又扒,樓主既玩法完全同意,

先玩仁K,再去SN過夜化算D。。。:smile_o12:

如果早洩又做唔到2次 真係唔去好過去:smile_o01:

回覆2 #的帖子

呢個行程我都試過,但係多數有租酒店比較浪費!

我3 4年前都幾乎個個星期都上去CP玩仁K,但之後就越來越疏,近呢兩年都只係去過幾次,都覺得CP既囡囡已經扒左好多,而家仲要加埋價,諗落都可以唔使再去。

咁你仲想點呢?
係咪要成晚比你小先至值1.7K呀?

面對現實啦

引用:
原帖由 pig.dog 於 2012-6-18 08:58 PM 發表 查看引用來源
昨晚去了 CP 天鵝湖路某 SN(唔開名喇),有五百、六百、七百,可供食用的只有六百、七百,
五百的囡囡真係差 d 喇。呢兩種仲係佔大多數,可能係 Father's Day 又好夜先到(午夜兩點),人流不多,
食個大餐要成港幣七 ...
C兄其實咁...你過得去天鵝湖果頭...你又想過夜既...其實點解唔落倉搵?其實倉既質素以我所見同SN/K埸有得揮...隨時好過SN同K:smile_o08: 你洗千7咁計...你去倉MARK條女過夜...700到...再加房錢...加埋飯錢...車錢...如果你鐘意飲酒...去埋酒吧飲酒...加加埋埋都一定唔會貴過你咁玩...但如果你係要SERVICE既...就當我無講過啦:smile_o06: 純粹個人意見

引用:
原帖由 pig.dog 於 2012-6-18 08:58 PM 發表 查看引用來源
食個大餐要成港幣七 ...
兩點先去!邊間SN場都係死路一條,就算比你揀到好野,條女做足成日,最後先做你,你想有好service都難。:smile_39:

引用:
原帖由 權王 於 2012-6-18 09:24 PM 發表 查看引用來源
仁K無以前咁好玩啦,K囡又串又扒,樓主既玩法完全同意,

先玩仁K,再去SN過夜化算D。。。:smile_o12:
仁K過夜要成千!!!!!!:smile_o06: :smile_o06:

真係冇計...只好去疏D...但又唔係咩損失...因為女女質素真係差咗好多...:smile_45:

48 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆