上一頁下一頁
發新話題

第一次既fb豔遇(part 2 #15 ,part3 #39,final #53)

收藏  |  訂閱
65  21.9k

第一次既fb豔遇(part 2 #15 ,part3 #39,final #53)

睇到你地一味出post,我都分享下,如果我廣東話唔好,請唔好笑,我係馬來西亞人,唔係香港人

有一次,係fb add左一條淫女,我就chat box佢,點知佢不理我,我就睇到佢既介紹有留msn,我就試下add佢喇,點知十幾分鐘後,佢上線左,問我係邊個,重要對白如下
A 係條女,B係我

A 你係邊個,點解你有我msn同add我
B 我係你fb既朋友阿 ,見到你fb寫 唔喜歡文愛,電愛,只喜歡 做愛,就想了解下系咪真既咯
A 係阿,文愛電愛好無聊,你想點了解 阿,我唔like冇經驗既
B 經驗e方面,最好係親身試過喇,如果唔係我點吹都冇用
A 驚你啊?聽日喇,我住xxx
B 我心想,有冇咁好既事阿,我就答佢,好阿

我們交換相,交換號碼

A 聽日早上打俾我喇
B 好阿,唔好食言bo

好累,睡覺先,明天繼續打,不好意思,第一次打,文筆差唔好見怪

等你下文~

SUPPORT!

個女仔係香港人定馬來西亞人呀?
等你下一part

汁佢一獲!

引用:
原帖由 玄鬼 於 2012-1-20 03:12 AM 發表 查看引用來源
等你下文~
早上去到office就打喇。哈哈

引用:
原帖由 Angie詩 於 2012-1-20 03:14 AM 發表 查看引用來源
SUPPORT!
詩詩多謝棒場

引用:
原帖由 四十歲退休 於 2012-1-20 03:25 AM 發表 查看引用來源
個女仔係香港人定馬來西亞人呀?
等你下一part
都係馬來西亞人呀,小弟未試過異國風情。。哈哈,叫雞就唔算喇

引用:
原帖由 groomsman 於 2012-1-20 03:29 AM 發表 查看引用來源
汁佢一獲!
師兄一獲點夠阿

:smile_o06: :smile_o06: 多謝ching

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆