十一周年

收藏  |  訂閱
26  3.3k

十一周年

週末到集安唱K,6:00點抵酒店,見到門口有裝潢,以為換咗老闆重新啟業,問門口的咨客小姐,佢話係慶祝集安酒店啟業11周年,今晚會有紅雞蛋送.

Check-in咗酒店房間,酒店房間響5樓同K房同一層好方便.房間唔貴@168.諗住時間尚早食啲嘢.響樓梯見到有囡囡走上嚟,想下面一定係小姐房,咪走落去睇下,其間見有條女高高瘦瘦/樣子大方,即走去啦住佢問可唔可以點佢,佢話可以,咁就拉咗佢入K房.囡囡江西贛州人,相貎唔錯,細心看覺得有點憂鬱.

7點左右師兄陸續到來,今晚11條大漢,冇幾耐媽媽帶囡囡進房,第一轉有幾個都可以,今晚聽講話K房全爆,囡囡只得200鬆啲,手快有手慢冇.

晚上9:30大廳有演藝晚會,9點鬆啲便走落去睇嘢,睇到11:00點返上K房,由於錯過了光豬舞時間,所以要再來一次.
我條女幾保守下,唔鐘意人錫錫,又會用紙巾抺走啲口水.我本來都幾鐘意佢,整整下變成唔鐘意,12點幾佢問要上房,我話我同師兄去桑拿,比咗兩舊水佢走人.

其實我唔係去桑拿,係去食宵夜.去邊呢?囡囡話如果食砂鍋粥/燒烤好遠要打的.有個師兄話咁遠唔去,咁得番我同另一個師兄.我走去問門口咨客小姐,佢話門口對面見到商務酒店的光管招牌轉右走兩分鐘便是美食一條街.

走過馬路到大潤發KFC那邊的橫街轉右,真係有美食街.同師兄點咗半打燒生蠔/5枝燒羊串/5枝燒雞串/炒娃娃菜/田雞+蝦(兩人砂鍋粥)/一枝青島,共消費105元,食飽飽師兄打的回開利酒店.回於咁近我冇理由又打的,於是一條友點幾鐘途步返集安.咁鬼夜一條友真係有啲驚,不過好快便到了.

我住酒店要求唔高,只要房間唔係超細/唔係污遭邋遢/冷氣夠凍/隔離唔係做裝修/價錢合理便可以.集安酒店房間雖然平,但沒有免費茶包和咖啡包提供/TV遙控壞嘅/Toilet洗手盤和沖涼用花灑亂射沒維修/沒有紙筆寫字.

photo 01 (集安酒店)

囡囡唔肯上鏡

photo 02 (演藝晚會)

引用:
原帖由 查篤撐 於 2011-10-11 01:40 PM 發表 查看引用來源
.................................................
等你相。。。。。。

又有相睇。。。

引用:
原帖由 石LA米 於 2011-10-11 01:52 PM 發表 查看引用來源
又有相睇。。。
如果有錫手手相睇就好喇。。。

謝謝樓主有相報告...想問您當晚是否食自己 ?

CA 真是一個好性地!

Thanks  for CA photo report:smile_o12:

好Report,好耐無去啦, 個度都幾一般

前往最後回覆