上一頁下一頁
發新話題

喜歡引人,卻不喜歡做愛

收藏  |  訂閱
592  33.9k

喜歡引人,卻不喜歡做愛

唔知點解我對性的慾求並不大﹐有男朋友要求時未做囉﹐無分咗手之後都無話有咩特別需要的~~所以從沒有自慰或玩什麼玩具....
但我個人好奇怪﹐唔知係唔係心理變態的﹐我就真係好鐘意引人﹐我覺得誘惑是一種好神奇的野﹐猶其是男人10個有9個都受不是誘惑的﹐越是給他們不到的﹐他們越是對我奉成~~有時故意著得性感D﹐走下光﹐讓他們偷望夠了﹐然後在他們耳邊細說道﹕(你望夠了嗎﹖)他們便會不知所措﹑馬上否認﹐這種表情越看越愛上.....
也有時用身體靠近﹐用胸部不自覺地碰碰他們的手肘﹐他們的反應也是令我好興奮~
男人有陣也會對我反擊﹐說話中時在吃我豆腐﹐有時又會借D易毛手毛腳﹐講下咸野﹐我又唔會覺得唔好意思﹐他們玩未玩囉﹐好似大家在愛鬥大...哈哈
希望可以和大家交下朋友﹐分享大家的性事或趣事啦

打卡,  第一名~
哈哈

引用:
原帖由 韓小路 於 2011-9-22 03:09 PM 發表 查看引用來源
唔知點解我對性的慾求並不大﹐有男朋友要求時未做囉﹐無分咗手之後都無話有咩特別需要的~~所以從沒有自慰或玩什麼玩具....
但我個人好奇怪﹐唔知係唔係心理變態的﹐我就真係好鐘意引人﹐我覺得誘惑是一種好神 ...
所以我比較喜歡那第10個的男人

陣間依度一定會好旺

引用:
原帖由 韓小路 於 2011-9-22 03:09 PM 發表 查看引用來源
但我個人好奇怪﹐唔知係唔係心理變態的﹐我就真係好鐘意引人﹐我覺得誘惑是一種好神 ...
哈哈之前我都試過有個fd 會咁引我,佢又好鐘意引人,佢都吳鐘意做愛不過佢都有d人性最
後佢都用手會幫返我

樓主你快D引下我啦~

引用:
原帖由 走甩小姐 於 2011-9-22 03:16 PM 發表 查看引用來源

所以我比較喜歡那第10個的男人
It is funny answer~

呵呵 樓主快d 開始引人啦

引用:
原帖由 maturemarriedma 於 2011-9-22 03:18 PM 發表 查看引用來源

哈哈之前我都試過有個fd 會咁引我,佢又好鐘意引人,佢都吳鐘意做愛不過佢都有d人性最
後佢都用手會幫返我
我之前也有試過﹐但唔係用手﹐是令對方自己自慰﹐但由頭到尾我一件衫到無除過~~

引用:
原帖由 skychristopher 於 2011-9-22 03:19 PM 發表 查看引用來源
樓主你快D引下我啦~
哈哈哈~ 得咖﹐講咩都得嘅我~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆