上一頁下一頁
發新話題

同主人(我的SP).....北上按摩!! update 27#

收藏  |  訂閱
266  54.8k

同主人(我的SP).....北上按摩!! update 27#

昨晚深夜主人約咗我,去福田按摩。對於早訓的我,凌晨時份我應該在睡夢中:smile_o16: 。
當我同主人一齊搭車去過關時,佢又點會放過我:smile_47: ,一上車我已經恰著咗,開車之後,主人只手指,開始在我大腿內則進發,越摸越入,係我條T-back外係咁淬豆豆,之後仲成只手指插入去妹妹度,當時我的淫水已經好旺盛 ,攪到我鬼好舒服,好想要,只係識~衣衣唉唉~主人仲問我,做咩咁濕,你個淫奴,係唔係好想主人插你呀!我當然話想啦:smile_47: !

去到按摩店,我地各自換衫。之後等咗一陣,就有房,服務員帶我同主人去到房,就叫我地等10~15mins,先會有人來,幫我地按摩。講下間房先,間房有個長形的窗,可以從走廊睇到入面房的情況,有2張按摩床……
我心諗,主人會唔會有所行動呢! 點之,主人已經車咗埋黎,只手就係我妹妹度,出出入入,好鬼濕,好想俾主人插入去,果時我同主人,都不時咁睇下個窗,有冇人入黎,一見有人行過我地就停手,好刺激呀!:smile_o01:  我就chok下主人jj,嘩!!主人已經硬晒,好正!我一口含主人的j j ,主人就坐係度,响受我一邊啜他,一邊用脷在他龜頭打轉,主人好舒服咁呻吟,之後我真係忍唔住起身,背對住主人,我一轉身,主人已經急不及待一下插咗入去,:smile_o05: 果一下真係好正,好舒服,我雙手按住張床,係咁俾主人插,我只係識~衣衣唉唉~,都唔理出面有冇人,過咗幾分鐘,主人就張佢d子孫射晒入去我妹妹度,我地休息咗一陣,就有按摩師入來為我同主人按摩………

待續……

第一名! 加油!:!!!

俾張著T-back patpat相你地睇住先:smile_o05:

你依家咪 post 左 lor ,幾好睇

Good:smile_38: 我都去開褔田個邊架haha

一條引c人嘅超T-back!正!

引用:
原帖由 PoYee1223 於 2011-9-7 04:58 PM 發表 查看引用來源
昨晚深夜主人約咗我,去福田按摩。對於早訓的我,凌晨時份我應該在睡夢中:smile_o16: 。
當我同主人一齊搭車去過關時,佢又點會放過我:smile_47: ,一上車我已經恰著咗,開車之後,主人只手指,開始在我 ...
good post
支持

妹妹patpat一定成日比你主人推啦!

引用:
原帖由 enjoynow 於 2011-9-7 05:17 PM 發表 查看引用來源
妹妹patpat一定成日比你主人推啦!

:smile_o05: 係呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆