上一頁下一頁
發新話題

黑妹Melo 之 強制亂入 (完!!!! #4!!!! 新相!!!!)

收藏  |  訂閱
867  106.4k

黑妹Melo 之 強制亂入 (完!!!! #4!!!! 新相!!!!)

Melo妹的分享: 被人強制亂入......

大家好, 好耐冇出post啦

有睇過我post嘅朋友都知, 夏天我係會非常之忙嘅

所以希望大家唔好怪Melo啦

而家終於得閒番D, 想同大家分享一D對我黎講刺激嘅經歷

希望大家支持!!!!!!

仲有呀, 唔洗幫我報警... 因為我已經處理左件事... 同埋已經係幾個月前嘅事啦...

話說有一日我放工番屋企

我係住Quarry Bay/ North Point 嘅

果區治安其實唔係好好

不過好在近我番工嘅地方

所以住極都唔走......

我住嘅大廈係D舊式大廈

一梯得2個單位

平時真係好靜, 因為鄰居都唔係成日係香港

所以有時夜番屋企一個人都覺得好危險...

唔好意思, 要走啦, 今晚再寫

新相 (http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=15282443&extra=page%3D1&page=26)

請大家禁禁下面個推薦啦!!!!! :smile_o09:

PART II

係一個星期4嘅晚上, 因為有個job要做到好夜先走得... :smile_27:

雖然公司都有車車到我去街口, 但係影左成日野, 個人已經散晒...

只係想番屋企, 沖個暖暖嘅泡泡浴, 跟住訓覺...

大約11:00點我先番到屋企大廈門口...

大廈門口如常都係冇咩人同暗暗沉沉

因為附近都係商廈, 所以office hours之後條街會好靜同冇乜人

入到lift得我同一個阿叔

我著得唔係好多衫, 只係得件背心仔, 短裙同沙灘涼鞋... (當然唔係真空啦)

所以我對腳都算係展露無遺... :')

個阿叔全程由頭scan到我落腳, 當時我就用手袋遮住自己...

但係咁細個手袋, 只可以遮住個胸... 佢仲對住我陰陰咀笑... :smile_47:

到佢落左lift先知原來佢住低我兩層...

到我出lift, 好心急想番屋企

點知當我開門之際, 有個帶住面具嘅男人係後樓梯沖左出黎

我"嘩"左一下, 佢從後cool住我條頸, um全我個口...

我掙扎但係個男人好大力.... 佢推左我落sofa...

想嗌救命, 但係佢好大力咁禁我個頭落sofa

當時我塊面畀佢質左落sofa, 個patpat係對住佢

出唔到聲... 當時我希望佢只係想打劫而唔係想要其他野...

但係佢手勢好快......

我感覺到佢已經拉低左我條底底啦.....

條底底已經拉到落膝頭哥...

心諗我今次死梗啦... :') :')

點解D咁嘅事會發生係我身上架!?!?!?!

PART III

佢用手指插左入我妹妹...

當時我仲未濕, 有D痛...

畀人強姦其實真係好刺激, 畀個賊搞到我個人軟晒

佢用手指插左幾下, 我下面都未濕佢已經拉起左我對手好大力doggy插左入黎

我根本expect唔到佢咁快同咁粗暴插入我

插入果下好痛, 個賊下面感覺好硬好粗, 所以我下面冇水都插到好深!!

我痛到咬住D牙, 佢用左手勒住我條頸, 我抖氣好辛苦同出唔倒聲 :smile_27:

個賊另一隻手就扯爛我件背心仔同bra, 對奶奶就跌左出黎... 好粗暴咁揸我對奶奶

我眼淚水都出埋, 下面都未夠水... :')

但係個賊就照插, 仲越插越粗魯

個心好希望佢快D完事, 放過我...

插左一陣我都開始出水啦, 我下面都開始感覺到麻目 :')

個賊就越黎越肉緊... 下下都好大力撞我patpat

雖然係強姦, 個賊又唔知乾唔乾淨/有病, 但係真係好刺激

我妹妹亦都好唔爭氣, 越流越多水, 由大脾內側向下流, 下下都有好濕濕嘅水聲

個賊依個時候突然好大力插, 向後拉住我對手, 已經冇勒住我條頸啦

佢條大肉肉, 越黎越大, 我知佢要射啦...

我另轉面求佢 "求下你... 唔好射我入面呀... 我用口幫你呀..." :')

佢冇理會, 仲越黎越大力拉我插我... 我:"唔好入面呀.... 求下你... 畀我用口幫你呀!!!!!"

下一FINAL PART!!!!!!!

推了一下

PART IV

佢下面好漲好漲... 我個身好熱!!

我對腳踢開佢!!! 不過佢隻手cool住我條腰... 成個人畀佢抱起左... 我根本冇機會掙扎... (左1下4果個呀)

不知不覺... 我竟然高潮左... 我不斷呻吟... 下面流左好多水... 地下濕晒都係我D水水...

高潮左之後... 我嘅身體其實已經畀個強姦犯完完全全征服左...

雖然心裡面想佢快D完事... 但生理反應係好想佢不停征服我... 抽插我... 怎至內射我...

下體嘅強烈衝擊一早已經由刺痛變成令我失去常性嘅快感!!!

依一刻... 我已經失去左常性... 而佢都已經知道... 亦都冇再cool住我個口啦...

佢隻手抱住我條腰同拓住我對奶奶... 跟住就大力向上插入半空中嘅淫娃...

我patpat同妹妹都感覺倒佢嘅強烈衝擊同熱力... 亦都再冇反抗... 身體反而自自然然配合緊佢...

佢終於再大力插左幾十下... 我深呼吸... 接受晒佢射出黎嘅野... 同享受佢最後幾下插插...

佢射左好多... 我感覺到佢D野向下流緊落地下... 佢仲係我體內... 未抽出...

我身體好熱... 但係都完左啦... 正以為放鬆嘅時候... 佢轉手拓住我對大腿... 又開始向上插啦!!!

唔知點解... 佢射完咁多之後下面仲好硬...

佢竟然除左個面具, 仲話, "估唔到原來你可以咁淫, 驚果陣下面仲好緊喎baby"...

把聲咁熟嘅?!?!?!?! 我令轉面一望... 原來係佢!!!!!!

我同佢講 "死佬...... 你... 做乜... 強......." 我 "呀" 左一聲因為我BF插緊我下面嘅敏感部位...

"死佬...... 你玩死...... 我啦......." 佢抽插之下... 我係咁高潮... high到眼淚都出埋....

每一下D水聲都好大... 下面好濕... 佢同我嘅mixture... 仲要一地都係...

佢話 "你個淫女!! 畀人強姦都唔反抗?? 受死啦!!!!!"

"唔...... 唔... 我... 我冇呀......."... 跟住我都冇理佢講咩... 開始享受佢下一輪抽插啦...

佢插左百幾下... 我再高潮左兩次... 身體又唔爭氣... 開始虛脫同抽搐啦... :')

佢見我唔係好得... 全力插多幾十下... 跟住就射左入入面啦... 入面好逼爆...

個衰人放低左我入左bathroom ... 我訓左落地下D水度...  :smile_19:

四腳朝天... 下面係咁流番D水水同精精出黎......

仲發出左好大聲"batbat"聲... 入面D水水爆番出黎... :')

我身體仲有少少抽搐... 連起身嘅力都冇... 地下好濕好線...

仲好臭呀... 因為有佢同我D汗... 仲有體液...

個衰人以為我冇事!!! 見我冇一齊入bathroom先肯出黎扶起我...

冇報警... 因為果晚好滿足!!!

反而覺得BF好有心思... 而家諗番都回味緊!!!!!!!

仲發覺自己好變態..... :smile_19:

多謝大家收看!!!!!!!

最後一part等左好耐啦我知!!!!!!!! :smile_15: :smile_15:

補償番啦!!!!!!!

推一推你條腰~~~

點解個個掛住貼相多過打文

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-9-6 06:05 PM 發表 查看引用來源

因為變做post相區~~

welcome back..miss u so much

引用:
原帖由 玄鬼 於 2011-9-6 06:05 PM 發表 查看引用來源

因為變做post相區~~
咁都打長少少先好無==

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-9-6 06:05 PM 發表 查看引用來源

因為打交要用好多時間呀麻...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆