諗返十年前......應該係俾佢強姦咗><..

收藏  |  訂閱
31  17.3k

諗返十年前......應該係俾佢強姦咗><..

依排咁多強姦po,我又出返個先^‧^
咁我同個best f有一個習慣,就係如果我地住得近,我哋收工都會搵個地方飲返幾支啤酒先返屋企(我同佢都係一個人住,仲週不時都搬下依度,住下嗰度)我同佢都係做同一行,有好多機會同啲客有身體接觸,又要(了)啲客吹下水!所以只要(了)到話題,我地都吹得下ge><咁我個f又幾靚仔,我個髮型又成曰都幾搶下,所以我哋吹水其間,間唔中都識到女仔(p.s我地唔係落pub飲,做街童多=-=‧‧)
入正題>>有一次我同佢喺某一個碼頭吹水,見到有個女仔放狗(我本身都中意狗ge^‧^)喺我地前面行咗幾次,之後我忍唔住逗佢隻狗玩,我個f又口多撩佢吹水,點知佢話一早留意到我個頭(嗰時成個頭係海藍色ge^‧^)之後就識咗,大家交換咗電話,之後間唔中都會一齊出去吹下水,之不過一睇就知佢係中意我個f ge=-=‧‧通常個女仔一約就約哂我地兩個><
點知有一日個女仔打尼問我哋今夜會唔會過去吹水,不過嗰日我個f咁啱冇返工,佢就唔到~~咁個女仔就問我自己一個過唔過去,我話冇所謂^‧^
去到碼頭照例飲酒吹水,點知佢飲咗一支就同我講話有小小醉=-=‧‧問我可唔可以送佢返屋企~我當然冇問題啦,咁就同佢搭車返屋企><
點知一入到佢屋企,佢就攬住我尼車><車車下推Q埋我落床(公屋,冇房ge,佢同bf住,嗰晚當夜)嗰陣仲血氣方剛,一早就扯Q咗架喇!佢仲好快手除Q埋我條褲幫我吹,吹咗一陣就自己騎上尼(十年前記憶有小小差,都唔記得佢喺著裙定自己除褲=-=‧‧)紬節就唔多講喇,因為我成晚都係訓喺度,全晚都係佢好似甩繩嘅馬喺我上面騎(不過就一直叫住我個f個名=-=‧‧飲一支就醉我又點會信丫>^<)成晚咁就俾佢搞咗4次半(真係得佢搞架,我都冇點郁過=-=‧‧)點解4次半^‧^其實一直都冇蚊小弟弟出尼,全部射哂入去^‧^搞到五次佢有佢搞,我累到訓咗><第二朝起身都仲插住喺入面=-=‧‧
回憶報告完畢^‧^
都係嗰句,用電話po文好辛苦架><各位c兄c姐唔推都唔好踩咁盡啦,唔該><

好明顯個女仔搵替身喇:smile_o13:

support support :smile_o10:

引用:
原帖由 earth2011 於 2011-8-23 09:12 PM 發表 查看引用來源
好明顯個女仔搵替身喇:smile_o13:
唔知呢,佢自己都有bf又冧我個f  哈哈

辛苦晒你呀!
一晚比女姦四次半!
下次咁委屈!
唔好硬哎嘛!

4次半哈哈,,i like it .~ 仲要插住訓,第2日起身個陣咪流晒出黎

睇完想笑…唔知點解………事後樓主眼角有無留下淚來呢?…

乜呢排好多強姦po咩:smile_13:

very last time you sleep during the fxxking... very harsh

諗諗下我最近強左條女其實都係佢強姦左我:smile_24:

前往最後回覆