上一頁下一頁
發新話題

對 SL有疑問

收藏  |  訂閱
200  7.5k

對 SL有疑問

SP擺明係炮友啦
咁SL呢?係咪真係要好似拍拖咁,但係唔畀得人知個種?

其實我重點想知點叫SL
SL係會點架?
講電話?想搵佢?
掛住丫,有感覺丫,定係真係鐘意同愛
如果真係鐘意同愛,咪做在第3者囉?

我覺得係- -所以sp最好

我都好有疑問ar, 其實簡單SP關係, 係咪唔會一齊食飯吹水:smile_41:

我e家都懷疑ing自己係咪做緊人地小三
我同我sp會flirt:smile_13: , 會食飯吹水講電話, 不過次次見都會做ge~

引用:
原帖由 candysweetybabe 於 2011-8-22 03:05 AM 發表 查看引用來源
SP擺明係炮友啦

其實我重點想知點叫SL
SL係會點架?
講電話?想搵佢?
其實sp同sl分別唔大,係好多人都想自己個個唔sp,上來食飯,傾電話,個個都會做,唔通唔傾約定時間地點攪野咩
sp或sl一定係第三姐,只係大家都係第三姐定其中一個係:smile_35:

其實都係第三者黎架喇…不過有個Lover 個名好似好聽?咋嘛…遊戲一場之嘛…睇你自己點諗啦…

我覺得係有d分別的,SP係性伴(為左解決性需要),SL係小三,有拍拖嘅成份(為左解決感情需要)。當然兩種你都可以做普通朋友做嘅野i.e.食飯,傾電話

我覺得可能你同普通朋友嘅共同興趣係睇電影,同SP嘅共同興趣係ML囉...

引用:
原帖由 candysweetybabe 於 2011-8-22 03:05 AM 發表 查看引用來源
SP擺明係炮友啦

其實我重點想知點叫SL
SL係會點架?
講電話?想搵佢?
我遇到既係初就話做SL,傾5到幾句就話要做SP

引用:
原帖由 .做愛激情 於 2011-8-22 05:36 PM 發表 查看引用來源

我遇到既係初就話做SL,傾5到幾句就話要做SP
點解嘅?:smile_o06:

引用:
原帖由 jameson77 於 2011-8-22 05:38 PM 發表 查看引用來源

點解嘅?:smile_o06:
10個中9個目的係sp,話SL只係比人扮野居多

引用:
原帖由 .做愛激情 於 2011-8-22 05:46 PM 發表 查看引用來源

10個中9個目的係sp,話SL只係比人扮野居多
咁我就直接D喇,我第一句就嚟,可唔可以做我

nf:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆