期待相遇的心情

收藏  |  訂閱
31  4.5k

期待相遇的心情

呢排咁多人分享,小弟都想分享下一份艷遇
我同佢既相遇係一個偶然
近排放假,多左流連各大討論區,係一個早上,入左一個話題,係入面同佢一路吹水,吹左大半日,發覺大家既年齡,觀點都好相似
後來就交換msn私下去傾,話題都好廣泛,工作,家庭,朋友以至性。其間當然小不了好多挑逗既言語啦。就係咁吹左兩三日,其中有一晚更差小小令佢即時飛的來相聚一刻,但時而夜深,所以只好再忍耐一下。(但已經約好另一個日子相見)
到相約既日子,因佢約左朋友飲野,所以我就係屋企等佢,一路都keep住phone  or SMS ,收到佢既電話話:我走啦,搭的士來見妳啦。(呢一刻心情好緊張 )
十分鐘度,見的士迎面而來,一位5呎2,身穿粉紅色one piece裙既美少女出現面前,上前接過佢,手拖手咁返上屋企。(可能大家事前已經有足夠溝通,所以小左好多嬌扭做作啦)
搭life已經手多多咀多多,返入屋更放任地互相撫摸,親咀
我係佢耳邊細細聲講:係時候檢收我既禮物啦(我既禮物係咩?哈哈,就係一套佢認為最sexy既內衣。我係早兩日msn提出既要求來架
雙手為佢除左條裙,一套精心挑選既內衣盡現眼前。令我獸性大發咁瘋狂親吻佢身體每一部份。
咁上下比佢stop左我,why............
佢:週身煙酒味,要沖涼先呀.......
哈哈。。。。。吹脹呀=_='
為有乖乖上床等啦
其實之後都係一般既sex,不表達太多啦,一睌入面結合左兩次,之後相擁入腄。
小插曲係,差不多天光,佢起左身話:生保床,訓唔慣
too bad,仲諗住大家瞓醒,來多個morning Q添。
只好服侍佢穿衣,再送佢去搭的士啦。

小註:bb我已經搵到妳死穴啦,下次妳就知味道
以上就係我地溫馨既第一次相遇
當然仲有其他啦,想睇嘛?

多啲支持,可能會有相架

留位。。。。。。

:smile_46: :smile_46:  支持

引用:
原帖由 love_is_love 於 2011-8-10 04:48 PM 發表 查看引用來源
呢排咁多人分享,小弟都想分享下一份艷遇
我同佢既相遇係一個偶然
近排放假,多左流連各大討論區,係一個早上,入左一個話題,係入面同佢一路吹水,吹左大半日,發覺大家既年齡,觀點都好相似
後來就交換msn私下去 ...
註:bb我已經搵到妳死穴啦,下次妳就知味道

vomit ~~

新post 支持:p
快d 出下一篇

引用:
原帖由 Mr.Happys 於 2011-8-10 04:53 PM 發表 查看引用來源
:smile_46: :smile_46:  支持
多謝支持。。。

引用:
原帖由 anne_anne 於 2011-8-10 04:55 PM 發表 查看引用來源

註:bb我已經搵到妳死穴啦,下次妳就知味道

vomit ~~
會盡快架

引用:
原帖由 卑莉 於 2011-8-10 04:57 PM 發表 查看引用來源
新post 支持:p
快d 出下一篇
多謝支持

thx for share

引用:
原帖由 (小飛) 於 2011-8-10 05:37 PM 發表 查看引用來源
thx for share

thank your support

前往最後回覆