上一頁下一頁
發新話題

福田水x方, 回鄉咭 被scan 了,小心被捕

收藏  |  訂閱
75  18.4k

福田水x方, 回鄉咭 被scan 了,小心被捕

福田水x方, 回鄉咭被 scan 了進电腦 , 小心被捕

大運會在即, 各桑拿場 要把客人的回鄉咭 scan 了進电腦, 不良份子, 包括桑拿員工,
會把資料賣給不法份子,銀行開户, 作洗黑錢用途o

在大陸洗黑錢, 定了罪是重罪,各 Bros 小心, 要scan 回鄉咭就不進去為妙

我的朋友已中招了, 上星期五, 一過福田関口, 已被拘捕。

又係新手作故仔! 你朋友邊位呀?上星期五, 幾點過福田関口?

佢只可以打一个電話. 點解吾打俾侓師或家人但通知你?

另每間酒店,過夜SN 都被 scan 回鄉咭啦.一日何止過萬?為何偏偏選中你朋友?

驚就留港.吾好北上

引用:
原帖由 canon123 於 2011-7-29 07:20 PM 發表 查看引用來源
又係新手作故仔! 你朋友邊位呀?上星期五, 幾點過福田関口?

佢只可以打一个電話. 點解吾打俾侓師或家人但通知你?

另每間酒店,過夜SN 都被 scan 回鄉咭啦.一日何止過萬?為何偏偏選中你朋友?
...
誰說過只是打給我呢? 你又知唔知這間場在羅湖, 原有店鋪被查封了,
一直都開不了, 其他場可以開呢?

福田水x方回鄉咭 被scan 了,小心被捕一>呢個係標題!

你又知唔知這間場在羅湖, 原有店鋪被查封了,一>呢個係你回覆!

福田水x方幾時搬到羅湖?原有店鋪又係邊間?

你自己都攪吾清楚. 點說服人呀?

另外,你又點知邊間場賣料呢? 如果知,揚名等各師兄吾好去中招啦.

功德無量.

引用:
原帖由 canon123 於 2011-7-29 07:41 PM 發表 查看引用來源

你又知唔知這間場在羅湖, 原有店鋪被查封了,一>呢個係你回覆!

X2:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 canon123 於 2011-7-29 07:41 PM 發表 查看引用來源

仲未食藥

引用:

如果你是高手, 一講就知是羅湖関口, 皇室假期, 瑪亞城, 水立方這幾間啦 !

看你只識在這裏上網吹水, 指指点点, 我的用意是希望港同胞小心啫

老頭, 今天星期五晚, 我趕上深圳消費, 你繼續在這吹大水, 扮代表啦!

引用:
原帖由 sapcei 於 2011-7-29 07:50 PM 發表 查看引用來源

如果你是高手, 一講就知是羅湖関口, 皇室假期, 瑪亞城, 水立方這幾間啦 !

看你只識在這裏上網吹水, 指指点点, 我的用意是希望港同胞小心

老頭, 今天星期五晚, 我趕上深圳消費,  ...
咁你小心 d 啦.........一路順風呀

引用:
原帖由 sapcei 於 2011-7-29 19:50 發表 查看引用來源

看你只識在這裏上網吹水, 指指点点, 我的用意是希望港同胞小心啫

老頭, 今天星期五晚, 我趕上深圳消費,  ...
水立方係羅湖関口? 我只知係福田口岸有間. 真係好耐無去羅湖.下次搵下水立方係羅湖邊道先!
我喜歡上網吹水.但指指点点.睇人睇心情啦!

多謝你提示同胞小心. 但除非吾住酒店或十二點前離開 SN. 吾係請你教我點樣可以吾使SCAN回鄉証?
周末北上.應該.
玩得開心D!
小心你D資料外流.

引用:
原帖由 canon123 於 2011-7-29 08:03 PM 發表 查看引用來源

水立方係羅湖関口? 我只知係福田口岸有間. 真係好耐無去羅湖.下次搵下水立方係羅湖邊道先!
我喜歡上網吹水.但指指点点.睇人睇心情啦!

多謝你提示同胞小心. 但除非吾住酒店或十二點前離開  ...
引用:
原帖由 sapcei 於 2011-7-29 07:30 PM 發表 查看引用來源

誰說過只是打給我呢? 你又知唔知這間場在羅湖, 原有店鋪被查封了,
一直都開不了, 其他場可以開呢?
原有店鋪被查封了,  一直都開不了............所以搬左去福田

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆